Kosem_Hanm Sedasss Bende boyle bisey yok canm 35deyim ama bende ilk baslardada cok olmadi bulanti ben doktora kesin sormani tavsiye ediyorum o normal dedgi sürece tamamdr hic burda sorma herkesin bunyesi baska
Sdakrbs Sedasss bende 34. Haftadayım ve midem bulanıyor ebeye sordum ilk üç ay ve son üç ayda bulantılar normaldir dedi
Mrnz Evet bende öyleyim hamileliğimin başından beri çok rahattım artık mide bulantılarım filan başladı
Mervemim Canım bn 33+5 im ara ara tekrr benimde mide bulantılarım başladı hatta geçen gece serum takıldım yine cıkarmaktan.. benim ilk 4 ay da olmustu geçmişti yine başladı .. hamileligin son dönemlerinde de olabiliyormus zaten ya yanar ya bulanır normal günüm yok :/ hatta son dönemde kilo veren bile oluyormus cıkarmaktan korkmana gerek yok tabi yine doktorunla görüş .. bu asamadan sonra en önemlisi tansiyon o çıkmasın yükselmesin tansiyona dikkat
Yadigar71 Benimde oluyor sabahları 34 ,2yim sadece 4. Ayında oldu bulantı 5 aylık da geçmişti şimdi sabahları midem bulanıyor çok şükür çıkarmıyorum tabi yediklerini ama acaba çocuk çok oynayıp mideye baskı yaptığı için mi bulanıyor 🤔
Sedasss Yadigar71 aynen baya hareketli bu hafta belki de ondan midemi bulandiyor 🙄 tahmini dogum ne dedi doktor un canim
Yadigar71 Sedasss valla bugün kontrolüm ne diyecek ne yapcak bilmiyorum benim çok sancim oluyor vajinama ağrı giriyor kalca sokumuma falan ben çok beklemem die düşünüyorum bu ayın sonu temmuzun başı gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun senin için doktor ne dedi dogum tarihin bellimi