25agustos Bir ay önceden yarın için randevu verdi tahlil yapacağız diye. Acaba neiçin yapılacak aç mı gitmem gerek. Sizden de istediler mi. 29 haftadayım
babymomm 25agustos tahliller aç yapılır genelde ayriyetten sağlık ocakları 10 a kadar kan alıyor haberiniz olsun her ay düzenli gebe izleminiz olcak artık
1ogrencianne 25agustos beni de ebe çağırıyor belli haftalarda, takip ediyor gebeliği. Kan tahliline (kan değeri, vitaminler vs.), tansiyonuma, kiloma, bebeğin kalp atışına falan bakıyor öyle bi şey yapacaktır büyük ihtimalle 😊
PembeKoala 25agustos banada kan ve idrar tahlili yapıldı bi sorun çıkmadı sadece D vitamini eksikliği vardı vitamin verdi,sağlık ocakları da düzenli olarak kontrol ediyor enfeksiyon varmı kan değerlerinde değişim varmı diye,ben özele gidiyorum ama tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp sonuçları doktoruma da gösteriyorum
25agustos babymomm anladım teşekkür ederm erkenden gidim o zaman aç karnına dışarı çıkmaya korkuyorum ama
Okyanusolmak 25agustos kan tahlili yaptılar bana. Belki ondandır. Aslında pek gerekli bir şey de değilmiş 😄
Sivasgelini 25agustos canim saat 9 dan oncede almiyolar diye biliyorum sen 9 da git yaninada suyla cubuk kraker al illa cok ac olman gerekmez keske sordaydin acmi geleyim diye
Okyanusolmak 25agustos kan grubuma. Demir değerlerime. Bi de kolesteol falan da vardı ama doktorum sonucu görünce “hamilelerin kolesterolüne bakılmaz ki” dedi. Yüksek çıkmıştı biraz çünkü. 3 tüp aldılar işte