Aayse1234 gLycn_ canım sen yine arayıp sor bi şansını dene doktor çok ilgiliydi 45 dk kadar baktı ultrasonla tavsiye ederim yani ben çok memnun kaldım
gLycn_ Deletedmom381 supermis canim fiyati ben eskisehirde olmasaydim çok daha pahali bir fiyata yaptiracaktim. Hem daha uygun hem de ilgili bir uzman olmasi çok sevindirici oldu benim için. Her şey için teşekkür ederim çok güzel bilgilendirdin canim beni ♥️
Deletedmom381 gLycn_ Rica ederim canım sende memnun ayrılırsın inşallah benim gibi ama ayrılacağına eminim 🥰 Yardımcı olabildiysem ne mutlu sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🙏🏻♥️
Doppelherz gLycn_ anadolu hastanesinde ahmet bey var detaylı ultrason için randevu alabilirsiniz fiyatı 350 tl cok da ilgili
gLycn_ gzde2638 evet canim bir arkadaşta onu önermiş ondan randevu aldim ben nettende biraz araştirdim memnun kalan çok fazla yardimci olduğun için çok teşekkur ederim 🌸
ddamserc gLycn_ gec gördüm postunu canim bende Turgay hocayla görüştüm detayli ultrason için ve çok memnun kaldim. yarim saati geckin ilgilenen, milim milim ölçüm yapan, hic bi ihtimali atlamayan cok kaliteli bi doktor cok iyi yapmissin.
gLycn_ ddamserc çok sevindim canim doğru tercih yapmişim o zaman çok sag ol bilgilendirdigin icin ♥️🌸
Canoglumbenm gLycn_ alper yurdasiper var. Kendine ait muayenehanesi var tepebasında. Ücreti 200 tl. Çok iyi bir doktor kendisi