Busraaaa Afedersiniz ama ıdrar yaptıktan sonra vajinam dan su akti normal akinti değil resmen sesini duydum dr aradım korkulacak bisey yok dedi kanama yoksa size de sorayım varmi yaşayan erken haftalarda bn suan 15 haftalıgm :/
1PrensAnnesi Busraaaa neden acile gitmiyosun bu kadar bariz aktıysa bi baksınlar ebeler filan acilde bakıo zten git bi için rahatlasın
Lamelif Busraaaa benim su gibi akıntılarım oldu 2 gün bayada fazla idi doktora gittim kanama alanın var ama akıntı ondan kaynaklı değildir dedi östrojen atması bağlıdır dedi. Ben 9+5 haftalığım daha
Busraaaa Busranagme olsa farkedersin zaten canim farkedilmicek bisey değil çünkü bardaktan su boşalır gbi ses çıktı çünkü bnde :/
Yazelimm Bu kadar bariz geldiyse doktor nasıl bişey olmaz der anlamadim yakın hastane varsa açıldı bi bektir canım bence 27+1im hiç böyle bisi yaşamadım yaşayanda duymadım dikkat et
Busraaaa Herhangi bi ağri sizin kanamam olmadığı için dinledim doktoru olsaydi eğer çıkıp giderdim şu kacmistir icine dedi dusta vs..gidicem yine bugün bi baksin
Busraaaa Ozgefe bende arastrdm bnde hiç kotu şeyle karşılaşmadım ya sen naptin peki gttingtti mi hastaneye
Ozgefe Busraaaa bende şimdi acilden geldim doktor suyu çok iyi hiç bir problem yok dedi canım içim rahatladı kötü şeyleri okuyunca ağladım resmen bişey olcak diye çok korktum😓
Busraaaa Lamelif aman bisey olmasında canim ben resmen lavaboda alan suyun sesini duydum o derece yani çamaşır sulanması değildi