Nur_samet Aylanur_1 canm smdi sayfanın ismi (( Adim_adim_annelik )) bir diğer adida yani instagramda biri kullanıcı adı biri ad soyad olarak geciyr ya diğer adı ise (( cinsiyet tahmini %85 )) olarak geçiyor farklı sayflar ücret feln aliyr sayfayı karıştırmayın biln diye profil resminde ne oldgunu tarif ettim ((Pp resmi yani profil fotosundada böyle çöp Ali deriz ya sadce çizgiden çizim olur aynı öyle anne ve bebk ve kirmzii bir kalp var )) şuan inşallah anltablmismdir
Aylanur_1 Nur_samet aklım başka yerde olunca anlamadım valla size de zahmet verdim kusura bakmayın ya 😏
Mervesel Melie benim 05.05.1992 eşimin 21.10.1987 son adet tarihim 17 Temmuz son adet tarihim bebeğim de nisan doğumlu tahmini merak ettim valla 😍
yoyeomu12 yaa çook merak ettim inşaAllah görürsünğz mesajımııı🥺 benim; 15.01.1996 eşimin; 19.10.1991 son adet tarihim 19 temmuz ilk çocuğum kız, 2. merak ediyorum, kız hissediyorum💓 Nisan da doğucak
yoyeomu12 yaa çook merak ettim inşaAllah görürsünğz mesajımııı🥺 benim; 15.01.1996 eşimin; 19.10.1991 son adet tarihim 19 temmuz ilk çocuğum kız, 2. merak ediyorum, kız hissediyorum💓 Nisan da doğucak
edak yoyeomu12 son yenilenmeye göre erkek çıkıyor ama tabi ki sadece uydurma bir tahmin bu 😇🌸 Allah gönlünüzdekini nasip etsin 🙏🏻
yoyeomu12 Melie yaa çook merak ettim inşaAllah görürsünğz mesajımııı🥺 benim; 15.01.1996 eşimin; 19.10.1991 son adet tarihim 19 temmuz ilk çocuğum kız, 2. merak ediyorum, kız hissediyorum💓 Nisan da doğucak
Nur_samet Aylanur_1 estağfurullah 💕 norml.bluyrm cnki bnde olyim bazen kafam yerinde olmuyr anlamiyrm bazen çoğu şeyi
MERVEERDOGAN Melie 14 ocak 1996 ben 26 şubat 1981 eşim Temmuz hamile kaldığım ay :) Merak ettm gerçekten tutucakmı :)