fatosf_22 Handeyldz01 ama sizin diğer hesaplamalarınıza göre erkek çıkıyor ikimizinde 2017 yılında yenilenmiş ama ilk eşimin yenilenmiş sonra benim ilk hangimizin yenilenmişse cinsiyet ona bağlı değil mi bir kaç arkadaşa o şekilde cevap vermişsiniz🙃
fatosf_22 Handeyldz01 bir arkadaşa bu cevabı vermişsiniz (Elfeylldhn aslında ikinizin aynı sene yenilenmiş kan hücreniz ama ay olarak siz öncesiniz kız yani 👧)
fatosf_22 Handeyldz01 merhabalar benim bebeğimin cinsiyeti bugün belli oldu bana kız demiştiniz bende doğru çıkmadı bebeğim erkekmiş🤗👶🏼Belli olunca yazın demiştiniz😇
Nur9286 Handeyldz01 ya hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah 3 tane kızım var benim hepsi melek gibi kız rahmet derler ama bi erkek de istiyor işte babalar kendine bende eşime arkadaş olsun istiyorum 1 erkek Kardeşi var başka Kardeşi yok eşimin hayırlısı
Nur9286 Handeyldz01 valla hissedersin aslında bebekten bu haftalarda vucütdan bile hissediliyor benimki 18 haftalık ama 2 ay önce hareketlendi şuan da ilk hareketliliği gibi hiç yerinde durmuyor😂
Handeyldz01 Nur9286 maşallah ama 3 kızı olan çok şanslı demiş peygamber efendimiz sonuncuda oğluş şansı olur inşallah
Handeyldz01 Nur9286 aynen 3 kız olunca belki bi değişiklik sezmişsinizdir 😂 benim ilk ama bende seyirmeler hissediyorum Allah sağlıklı akıllı versin
nilaylaylaylay 30.10.1994 kadın 01.07.1991 erkek hamile kalınan ay şubat muhtemel doğum tarihi kasım. 🤗
sumsahin Handeyldz01 doktor kız demişti 🙈😅 gerçi haftaya gidicem kesinleşeecek inşallah ama bakalım. Ben de erkek istiyordum çok tabii sağlıklı olması önemli de kızmış ama 😅
Hilal_1 Benim : 01.06.1993 esimin : 21.10.1989 en son reg tarihim : 1 mayis bebegin dogum tarihi tahmini 5 şubat Daha öncede yazmıştım ama beni atlamışsınız lütfen bakabilir misiniz 🙏🏼