Melie kadın 15.03.1986
erkek 23.04.1983
hamile kaldığım ay 9 Aralık

Melie ama biz kızız canım 37+4’deyiz tüm belirtilerimiz erkekti hatta nubta falan da erkek çıkıyordu ve hala insanlar kesinlikle erkek bu çoçuk diyor ama biz bir premsesizzzz😍

Melie Kızlar bir yerde okudum. Kan yenileme ile ilgili cinsiyet belirleme.

Bayanların kanları 3 yılda, erkeklerinki ise 4 yılda oluyormuş.

Kendi doğum yılınızın üzerine 3 koyarak, eşinizinkine de 4 koyarak sayın bakalım. En son kimin kanı yenilenmiş.

Bana kız çıktı. Rus, Çin, bu takvim kız diyor.

Tabii bu işin eğlence kısmı. Allah herkese sağlıklı evlatlar versin herşeyden önce.
      Bunu bi yerde okudum böyle mi hesaplıyorsunuz

Blgee canım ikizlere hiç bakmadım ama normal olarak hesapladığımda kız çıkıyo acaba ikiside mi kız biri mi kız onu tam bilmiyorum sağlıkla gelsinler inşallah👶🏻

Melie ben 14.03.1991 eşim 22.07.1989 hamile kaldığım ay mart merakla bekliyorum 😁

Hcg203 o nasıl oluyo ben anlamam bakarmısın bana cnm benim doğum tarihim 21.04.1990 eşimin doğum tarihi 21. 07.1986

Melie bana 14 15. Haftalarda kiz gibi dendi ama haftaya pazartesi kesin belli olur herhalde diye düşünüyorum 19 haftalik oldum suan canim

Ben 1 mayıs 1994 eşim 10 şubat 1990 son adet 5 nisan ben bu dediğini duydum merakla bekliyorum canım 😁😁

Annemmm2 evet canım hesapladım kız çıktı şuandada 17+5 deyim 2 ayrı doktorda kız dedi🥰sağlıkla gelsinler inşallah👶🏻

Benim doğum tarihim 20.09.1999
              Eşimin doğum tarihi 07.02.1994
              Son adet tarihimde 7 Nisan aralıkta gelmesi bekleniyor🌹bende merak ediyorum cinsiyetini😊