arastirmacianne Selam kızlar, Bugün itibariyle 11+1 iz.2 li tarama testi yaptırmayı düşünüyorum.Bu haftada yapılıyor mu yoksa 12. haftadan sonra mı yapılıyor?
ZehraAlbayrak arastirmacianne doktor ne zaman isterse o zaman yaptirin ama 11 ile 13. haftalar arasi yapiliyo
zcolak arastirmacianne 12 ile 14 arası yapalım dedi benim doktorum da şuan 12+6 günlüğüz bu hafta içi yaptıracağım bende inş
ekara arastirmacianne ben adet tarihi hesabıma göre tam 12. haftam olduğu gün ikili teste gidicem. Ultrasondaki bebek boyuna göre de 11+5 olduğu gün.
arastirmacianne ZehraAlbayrak henüz sabit bi doktorum yok.En son gittiğim doktor kontrol için 4 hafta sonra gel dedi.Ama tarama için değil.Yeni bi doktor buldum sabit onda devam etmeye karar verdim ama henüz hiç gitmedim.Gitmişken hem muayene olup hem tarama testi yaptırayım diyorum.Bu hafta gitsem erken olur mu acaba
arastirmacianne zcolak ben de 12 de mi gitsem acaba 😌 bebişi en son 7 haftalıkken gördüm merak da ediyordum 😕
zcolak arastirmacianne bence de gidin sizin çok olmuş gerçekten ben iki haftada bir gidiyorum. bir kaybım oldu önceden uzun süre görmeden içim rahat etmez. Şimdi de beklememin sebebi cinsiyet için aslında