dorukcumm Medova hastanesinde dogum yapmış ya da bu hastaneye muayene olan anneler var mı ben şuan aksarayda oturuyorum fakat konyada dogum yapmak istiyorum son aylarımda kontrol için gideceğim ve dogumumu yapacağım bi doktor önerir misiniz
mucize42 dorukcumm ben güler hanıma gidiyorum canım gayet memnunum birde azer uluğ başlamış instagramdan takip edebilirsin oda cok iyiymiş
Busrabora dorukcumm benım arkadasımda konyada ama o dogum için aksaraya gitti cok tatlı bir doktorum var diye anlatıyordu hep istersen adını sorabilirim canım
Jaleserkan dorukcumm bayan doktor istiyorsan Aysel kameri tavsiye ederim canım ama bayan erkek fark etmez dersen Fuat bey var ikiside işini layıkıyla yapan doktorlar gayet güzel güzlü ve samimi 🤗
dorukcumm Avsar evet hastane çok temiz ve hizmeti güzel o yüzden direk medovayı düşünüyorum fakat benim eşimden yana bayan bi doktor arıyoruz duydugunuz bi isim var mı peki
Avsar dorukcumm güler hanım azer hanım ve yeni başlayan aysel kamer var üçüde ismi bilinen bayan doktorlardan
dorukcumm mucize42 aa bu tavsiyen çok işime yarıcak muhakkak bakıcam çok teşekkür ederim siz kaçıncı haftadasınız
dorukcumm Busrabora çok teşekkür ederim canım 💜 biz geçici bi süreliğine aksaraydayız aslında burda da çok güzel doktor önerileri var duyuyorum fakat biz bebişin kimliğinde konya yazmasını istedigimiz için konyada dogum düşünüyorum 😁
Busrabora dorukcumm hmm tamam o zaman medovayı bilmiyorum da medicana da rengin hanım var fikir olsun canım 😍 hayırlısıyla kucagına al inşallah🙏🏻
mucize42 dorukcumm ne demek canım faydalı olduysa ne mutlu bana😍 31+1 olduk ilk günden beri hatta 5 yıldan beri gidiyorum güler hanıma tedavimide onda gördüm
dorukcumm Busrabora medicana çok eski ve artık çok kalabalık ama medova da annem yatmıştı hizmetini sakinliğini çok ön planda gördüm o yüzden direk medova hastanesi die istedim 💜 ama çok çok aminnn allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın saglıkla inşallah biz daha 15 haftalıgız ama araştırma yapmak istedim 💃💜
Sariyee Bnde Konya dışında yaşıyorum doğum için geldim azer hanım a gidiyorum Instagram takip ediyordum çok beğenmiştim işini severek yapıyor
dorukcumm Jaleserkan malesef eşim için farkediyo 😩😄 ama bayan doktor önerinizi dikkate alıcam şimdi den kafama yer edindi aysel azer aysel azer 👍😄😄