Essraa Elissaaa valla 15 hft bende 3 dr baktı 3 ü de erkek dedi. Kesin dediler. Hatta baya gösterdiler ultrasonda ben mavi almaya başlamıştm ama şimdi bi şüphe olmadı değil 🤣
Nihlem Elissaaa evet cnm ve tüm alışverişini yapmıştım bide hepsini değiştirdim sonradan 🙂 doğururken zaten ilk orasına baktım 🙂) oyuzden bunda da erkek dedi doktorum aynı doktor kordon değildir dimi diye sorduk değil dedi ama bakalım nasip
Elissaaa Nihlem Trajikomik olmuş sizinki de ama olsun yeter ki sağlıklı olsunlar🙂 kız erkek hepsi baal♥
betul90 Esraabrklu tek degilmisim 😂 soku hala atlatamadim tekrar degisirse inme inicek bana diye korkuyorum
Mineeee Elissaaa bende detaylıyı bekliyorum aynen pipisini gördük ama sonradan kordon deniliyo şuanlık oğluşum diye seviyorum 😍😍😍
Nevinnaz 11+6 haftalik doktor kıza benzetti ama oda emin olamadı bende oğlan hissediyorum bide uyuşuk tu bebek ağır hareket etti merak ettim o yüzden sizinkini Esraabrklu
yagmurpelit Nihlem erkek derken tahmin mi yapmisdi bn 16 haftalgm direk cocuk döner donmez erkek dedi ihtimal felan demedi yani
Nihlem yagmurpelit ozaman kordonmuş meğersem işte erkek demişti %99 bizde bidaha 2buçuk ay gitmemiştik doktora sonra kız çıktı . bu bebeğim de de 13+3de pipiyi gördük kesin dedi değişmez dedi ama bugün kontrolüm var bakalım
__Yusufberaninannesi__ Mineeee Bugün ayrıntılıya girdim bende 16+4 de oğlum olacağını öğrenmiştim bugün teyit olur diye düşündüm ama göstermedi bi türlü 😅😅😅