aren6161 betul42 yok artk bel agriyinca bebekmi gelirmis sende ilahi benmde belim agriyir ozelliklee cok ayakta durup temizlk yemek bulasik sonrasi filan cogalio daha 7haftaligim yani bel agriyinca bebek gelio die bsey duymadm hic🤔🙄 ole dusunme istirahat et doktora gdncede sor yada git icin rahatetsn
Denizim betul42 bence kesinlikle doktora sormalisin, ben 20.haftamdayim fazla ayakta kalirsam yorulursam belim agrir karnimda basinc gibi biseyler oluyor dinlenince geciyor ,eger senin yorulmadanda agriyorsa bence git doktoruna canim
TugbaLafci betul42 canım bende 22 haftalığım kaşık ağrısı ve bel ağrısı bende de var doktoruma sordum bebek büyüdüğü için rahim kaslarıyla alakalı dedi ama bana erken Doğum riskinde var bebek altta duruyo dedi 🙄🙄
Aysegull00 14 haftalık hamileyim aşırı derece de bel ve kasık ağrım oluyo doktora söylediğimde normal diyo ama sorunca çoğu kişi de ağrı olmuyor sanırım vücut yapısıyla alakalı
TugbaLafci Aysegull00 canım o haftalarda benimden vardı bebek göbek hizasına çıktığı için rahim kasları gelişiyor o yüzden olabiliyor 🤗🤗
Mineeee Benimde agrıyo canım bebek yerleşiyo ya ondan oluyo korkma 15 haftalığım saglı sollu sancılarnı dersin bel agrısı alttan sancı normalmiş ama bunların hepsi bebişleriniz büyüdğü için annesi 😍😍😍
betul42 Mineeee insallh canim sagol blki idrar enfeksiyonu arkadaşın dedigi gbi olabilirim suyu az iciyrum baya bugunlerde bn
betul42 Denizim bn yorulmasamda oluyoama kizim var harakette ediuediyorum gun içinde blki bilmeden kizimla yoruluyorumdur bilemiyorum valla annemleyiz sagolsun temizlik yemek yapar sukur esimde burda kaliyo
betul42 TugbaLafci hadi ya cnm allahim hepimize yardim etsin bnm kontrol 20 side tecrubelilere bi sorayim dedim tesekkur ederim
betul42 TugbaLafci sanki benmde cok altta gibi degisik seyler hissediyorum insallaj erken dogum olmaz hepimizin inan korkuyorum 🙁 cok erken ya
betul42 Sebla55 cok geçmiş olsun cnm bi gdeyim zaten 20 si kontrol bi idrar tahlili yapar bisy soylerler cok sagolun
TugbaLafci betul42 inşallah canım erken doğumu kimse istemez ama detaylıda doktor baktığında altta gördü bebişimiz biraz sabırsız galiba dedi erken Doğum riskine karşı sürekli dinlenmemi önerdi
betul42 [bilinmeyen] valla cnm bnde düşünemiyorum son aylari felan allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin bu evreleri kolay atlatmayi nasip etsin hepimiz icin dua edicm cnm
Mineeee betul42 oda olabilir canım genelde bu şikayetler bebegin gelişmesinden dolayı oluyo tabikde doktorun daha iyi bilir