defnefunda iyi geceler güzel hamile anneler nasıl gidiyor hamileliğiniz şuan uyumaya çalışıyorum ve uyuyamiyorum belim agrıyo karnımda kasıklarima dgru baskı yapıyo kızımda karnımı futbol topu zannetdiyo 😆😆😆 öle işte sizin nasil gidiyor
Edaolcay defnefunda 34+1 olduk bizde kızımla ayni durumdayız uykusuzluk tavan yapmış durumda ağrılar ve ayak şişliğide cabası ama butun bunların sonunda meleklerimize kavusmak insana huzur veriyo 🤗
defnefunda birde uzun süre oturunca karnıma nasil agrı giriyor kızlar sizdede varmı ama yürümek çok çok iyi geliyor
Gamzekaderr defnefunda bende 34+2 aynısıyım yatamıyorum kalkamıyorum otıramıyorum cok sıkıldım artık doğurmak istiyorum zaman geçmiyor sanki 🙈
Melike54 Mervemim ben çok rahat bi hamilelik geçirdim ama kendi kendime nazar deydirdim diş ağrısı çekiyorum 34+4 oldum
defnefunda aynen oyle hiç yatamıyorum yatınca agrim başlıyo geceleri kalkıp evde deli gibi dolanip duruyorum belimin agrısı zaten hepten mahvediyo beni ayaklarımda da bir yanma var sanirsın kaynar suyu dökmüsler 🙏🤔
Gamzekaderr defnefunda cok normel ben de aynıyım neyseki az kaldı biraz daha dayanıcaz Anne olmak cok güzel çok şükür ama zor Muş gerçekten
Gamzekaderr defnefunda pardon kızım yazmışsın okudum ama onu Bile hemen unutuyorum 😂hamilelik unutkanlık da yapıyor benimde Kızım olucak Allah’ın izniyle 🙏
defnefunda Melike54 aslinda bendd 32 haftama kadar o kdr rahattımki hersey 33 haftamdan snra başladı agriları o zaman gece uykusuzluklarını artik daha iyi hissediyorum 🙄🤔🤔
Gamzekaderr defnefunda kilosu bekadan puan benim ki biraz ufak da o yüzden soruyorum 1700 dü iki hafta önce gittiğimde
Edaolcay Gamzekaderr canim benimde kizım 1 haziranda 1900 g dı kilosu gayet iyi demisti doktor seninkide iyi bence
defnefunda Gamzekaderr bende en son 32 haftada gittim kontorole 2100 gram demişti doktor gayt iyi demisti
Gamzekaderr Edaolcay iyi de biraz zayıf geliyor bana kafaya takıyprum ben mi beslenemiyorum acaba diyorum o kadar da dikkat ediyorum
Edaolcay Gamzekaderr hic kendini de bebisini de bunlarla sıkma canim benim onlar her turlu besinlerini aliyorlar sen hamileligin tadini cikartmaya bak Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin saglik olsun baska birseyi takma kafana 🤗