Duygu02 Kızlar afedersiniz.iliski sonrası pembe Kirmizi arası bir leke geldi silince..çok korkuyorum ne yapmalıyım başka olmadı şuan için.kendimi kötü hissediyorum 😥
[silindi] Duygu02 evet git bi acilden giriş yap belki ilişki kaynaklı değildir kan gelmesi allah korusun yani
Duygu02 Sabah onda randevum var şükür başka olmadı şimdilik.cok arada kaldım . dediğim gibi pembe kırmızı arası akıntı içinde bir renkti
Rabia93 Duygu02 ilk 3 ay iliski pek onerilmiyor. Risk olup olmamasi fark etmiyor. Doktorum kesinlikle iliski yok dedi hic bi sorun olmadigi halde
Duygu02 Bilemedim canım.bu zamana karşı hiç böyle bir sorun yaşamamistik o yüzden doktora da danışmandık.iliski sonrası bir lekelenmedir inşallah sadece.baska olmadı lavaboya da gidiyorum sürekli
Melike54 Bende 12 haftalıkken durduk yere kan gelmişti gittim acile hiç bi sorun yok dediler her ihtimale karşı iğne yaptılar ertesi gün doktor kontrole çağırdı baktı herşey yolunda cunyır kıpır kıpır progestan verdi ondan sonra böyle bişey yaşamadım