Srfn11 Seymakayaoglu onume ciktigi gbi kapatiorum 39+4 um ztn notmal dogumu bekliorum karnimda iyice dustu inceden sizlamalarimda basladi gbiAllah sezeryani nasip etmesin son dkya kdr normali beklerim
meryemm_demir Yaa birazda yalan atıyo bazıları bence ameliyathanedeki ışığın içi ayna gibi ama küçük küçük resmen o kadar çok yansıma varki hiçbişey gözükmüyor...
Derya0707 Kimya ben aklıma geldikçe YouTube dan ameliyat videoları izlerim neden iğrenç olsun ki mucize dir doğumlar ya da kalp ameliyatları
Karansalhareketlerbunlar Seymakayaoglu eski bir hastane çalışanı olarak ameliyathane, kullanılan malzemeleri vs çok gördüğüm için artık etkilenmiyoeum. 1 kere görmüş ve korkmuşsunuz, daha fazla izleyip gözünüzü bçve kendinizi alıştırabilirsinşz artık ☺️
Fidansvnccm Seymakayaoglu hamile kaldigim andan beri onlari izliyodum esimle annem kiziyodu korkarsin diye ama insan nasil bisey diye merak ediyor tabi ilk de olunca.Ikinciye hamileyim yine izliyorum :)
HaticeNur7994 Seymakayaoglu nolcakti canım benim valla aynen dediğin kasap gibi ama sonuç güzel olucak insallah sen sonuca odaklan sadece iyiyiz canım biz bende bebeğimde iyiyiz uykusuzluk dışında herşeyimiz çok güzel🙏insallah sen ve burdaki diğer arkadaşlarda sagsaglim alır siniz kucaginiza 🙏
GamzeAkova Seymakayaoglu cumartesi gun zorunlu sezeryan oldum gebelik zehirlenmesinden dolayi. Belden aşağı uyusturdular. Korkulacak birsey yok hic birsey duymuyorsun ve hmn bebegini görüyorsun
Mervemim Seymakayaoglu canım en güzeli eşin girecek senle ameliyata onla konusacaksın sürekli yani seninle sürekli konusacak biri lazım
Nursemomm Seymakayaoglu korkma canm geçiyor hepsi şu an hiç ameliyat olmamış gibiyim 38 gün oldu çok iyiyim ilk bi hafta zorluyor sonrası rahat
Esramese Seymakayaoglu cesareti kirma bn bizzat ablamn sezeryan videosunu izledm korkmuyormda bende soguk kanlilik cok fazla belkid3 ondandr kırık ayakla saatlerce yürümüş biri olaraktn
Ozgeklc Seymakayaoglu sormayın ayni stres bendede var yarın sabah spinal sezaryan olacağım ikinci sezaryanım ve bende netten sezaryanı izledim ilkbaşlarda pek umursamadım ama gün geldi çattı ve sabah videoda izlediklerim başıma gelicek diye halen bu saat oldu uyuyamıyorum psikolojim bozuldu resmen 😒😒