Zada89 OsmisinAnnesi Gulchirai Aleww bebeğim iyileşemedi malesef kaybettim meleğimi Nevo sağolun Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın 😓
Bnnr Zada89 Rabbim eymenimize şifalar versin ve oradan çıkıp sıcacık yuvasına ailesininin yanında olmayı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerinizi almak nasip olur umarım
Gulchirai Zada89 Allahım 😔😔 Allah güç küvvet versin Minik bebeğinizede tez zamanda toparlansın inşallah Allahım 🤲🏻🤲🏻 Bu tür postlar yukarda kalmalı ♥️ ♥️İnşallah buraya iyileşti eve gdyoruz postunuzu görelim 🤲🏻
Nevo Gulchirai merhaba benmi yanlış anladım bebeğimi kaybettim yazmış bi bakarmısın ben yanlış anladıysam ayıp olur başın sağolsın yazdım 5 gün önce yazmış canım
Alessia Zada89 başınız sagolsun cok uzgunum belkı daha fazla acı ve ızdırap cekecektı yuce rabbım buna razı gelmedı Allah tekrar nasıp etsın ınsallah🙏🏻
OsmisinAnnesi Zada89 cok şükür bin şükür bu günlere. Cennet kapısında seni bekleyen bi meleğin var. Tez zamanda acısını unutursun inşallah Rabbim. Başın sağolsun Allah bi daha kimseye yasatmasin 🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸
[silindi] Zada89 Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum. Sana evladını bağışlasın, şafi ismiyle şifa versin..
Fatmaklc66 Ikraafra noroloji doktorumu acaba oglumdan serebral palsiden suphelenıyorlar 1 aylık olduk yeni fizik tedavige basladık 20. Gunde ıyı bı doktors ıhtıyacımız var
35ebruada Zada89 Allahımm şifa versin inşallah derdi veren Allah dermanını da verir deriz hep inşallah tez zamanda dermanınızı da versin sağlıklı günler çok çok yakındır inşallah çabucak gelip geçici olur Allah size bağışlasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻