Kızlar cnm acayip kokorec cekiyor aranızda yiyen varmı tehlikelimi,eşimin sakatat ürünleri restorantı var evimde hemen karsısı acayip kokuyor cnm cekiyor yesem bişey olurmu eşim yedirmeme taraftarı ama🙄
Gebelikte ....... Yiyenler? (Yiyecek İçerir)
Bende yedim çok şükür birşey olmadı ☺️ Canının çektiği herşeyi ye ama abartmadan ben öyle yapıyorum ☺️
Ayserose yedim, yiyorum. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Kendinizi canınızın istediği şeyden bu kadar mahrum bırakmayın. Sigara ya da alkol çekmemiş canınız 💁♀️
Ayserose canım ben 8 aylık gebeyim 5 kere falan yemişimdir.. bilindik yerden yedim ve bor sorunla karşılaşmadım çok.sukur yani dayabilcegim birşey değil çok.seviyorum☺
Canim benim bi arkadasim haftada 1 gun yiyordu gebeliginde aslnda hergun yemek istiyoms cani cekiyoms ama zorlamis kendini dogurana kadar yemis haftada 1 kez dogurdu gayet saglikli herseyon fazlasi zarar tabikide ama 1 kereden bsey olmaz diye dusunuyorum
[silindi]
Ayserose su hayatta bi tek kokoreç yemeyi sevdim 🤣🤣 yedim yiyorum da hergün olsa yine yerim. Temiz yapıyosa eşiniz yiyin bişey olmaz 😊
Ayserose 7 aylık hamileyim sordugum 3 doktorda önermedi kesınlıkle ıcındekı bakterıler mikroplar pişsede gitmiyor bebek tolere edemez dediler.dogurdugum gun kokorec yıcem okdr canım cekıyor gerısını sız dusunun 😂😂