Tugbanur Merhaba hanımlar 27 haftalık hamileyim beşik modellerine bakıyorum ama karar veremedim. Şuan oda yapmayacağım ilerde yapacağım yatak odamda çok büyük değil. Sizce nasıl bi beşik almalıyım sepet düşünmüyorum onu uzun süre kullanamam. Aldığım beşiği de 2 sene kadar falan kullanmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Haribo42 Tugbanur aynıı durumdayız evim dar odam küçük . 60*120 ahşap beşik alıcam inşş bi şekilde sığması lazım odaya 3 yaşına kdr kullanılıyo diyolar
Sengulkrgz Tugbanur O zaman 60×120 yada 70×120 park beşik veyahut tahta beşikler var onlardan alacaksınız.
25agustos Tugbanur canım heyner anne yanı beşik aldık biz n11 den. Şu an hepsiburada indirimdeydi galiba bakabilirisn n11 de yorumlara bakabilirsin
UmudumOldun Tugbanur canım ben daha 14. Haftadayim ama sepet beşik alan hiçbir arkadSim kesinlikle önerimiyor. 2 aydan sonra çocuğun hareketlenmeye başladığı için bacakları çıkıyor dışarı rahat olmuyor diyorlar. Heyner ahşap anne yani beşik var ona bak derim . Ben canlisini gördüm gerçekten bence çok kullanışlı . Bende kiraciyim odamda çok büyük değil . Aldigimdada 3 sene falan kullanmak istiyorum . Şuan hepsiburadada indirimde
Ska 25agustos genişliği nasıl kaç yaşına kadar kullanabilir uzun yıllar kullanmak istiyorum bende ama karar veremiyorum
Tugbanur UmudumOldun sepet beşik bende düşünmüyorum canım kendi evim ama yatak odam fazla geniş değil karar veremiyorum
Sengulkrgz Tugbanur gabikide sallaniyor.Aparati oluyor takiyorsun altina sallamak istersen onu kullaniyorsun yok sallamak istemiyorsan kapatiyorsun boyle yaniii
titebouille Tugbanur 5 yaşına kadar zorlayacam canım valla ben.. 4 yaşına kadar kullanılabilir diyorlar.
Yektakusunannesi Tugbanur ben Hepsiburada dan heyner anne yanı aldım. Kuruldu 25 haftalık hamileyim. Bende hemen oda yapmıyorum beşik gayet güzel ve çok ta kullanışlı tavsiye ederim 🙂
Nursafak Tugbanur heyner beşik.. Ahşap 60 120 ebatında .. 4 yaşa kadar kullanılıyor.. Tüm tekstil ürünleri içinde.. Hem anne yanı hem normal hem sallana biliyor.. aldık kurduk kızımızı bekliyoruz 😁
birdirbir 3 çocuğumda da tercihim park yatak oldu. Çok çok memnunum. Yerden tasarruf sağlıyor, hantal değil, taşınabiliyor , uzun süreli kullanıma uygun.
Tugbanur birdirbir galiba bende park yataktan yana tercihimi kullanacağım. Eğer sallaniyorsa problem yok