Gebe-kdn88 Kızlar 12 haftalık hamlym iki gündür vajinamda sızı var neden oluyor bi fikrnz varmı korkmaya başladım artk .
Gebe-kdn88 ksuna33 Kubraargin umarım bi an önce geçer ya ilk gebeliğim olunca herseyden böyle tedirgin oluyorum
ksuna33 Açık konuşacak olursam tüylerin olduğu üst bölge morarma ağrısı hamlama ağrısı gibi 16 dan sonradan beri var ve oturunca yatınca daha çok oluyor yürüyünce geçiyor dönerken bile bacağımı açamıyordum
Kubraargin Gebe-kdn88 gecer canim her ay baska baska agrilar oluyor ama hepsi gecici benim de smdi son günlerim alttan asiri agrim var donerken kalkarken vs ama o da gececek iste bitti az kaldi😊😊
Gebe-kdn88 Kubraargin rabbim bi sancıda kurtarsın canım sen şimdi daha tecrübelisin :) ne de olsa bu yları atlattın hayrlısıyla evldınıda kucağına al inşallah cnm
Kubraargin Duruefe yani surekli degil ama rahimde sizlama var artik son gunlerim bide saga sola donerken zor oluyor onun haricinde yine iyiyim cok şükür
Kubraargin ksuna33 canim yani yine doktoruna sor tabi ama herkeste gebelik farkli ilerliyor vucut yapisina gore falan insallah kolaylikla atlatırsın