Nazlim88 Ikraafra iyi aksamlar hayirlisiyla kucaniz alin bebeyinizi insallah. Benimde temuzda da insallah. Firdevs doktorun randevu giyatin ala bilirmiyim. Dogum ne kadar hastanede rica etsem soyleye bilirmisiniz?
Bebisveannesi UmudumOldun Üç hafta sonrası için çağırdı, kararsızım🤷🏻♀️ Ücreti ne kadar dün sormayı unuttum hastanedeyken🙈
elf0 SeeDaa ben de çayırova dan 🤗 selamm kaçoncı haftadasın canım ? Ben 30+2 oldum. Neler yapıyosunuz benim bi sene olcak nerdeyse buraya geleli hala alışamadım çok sıkılıyorum burda
Elizikram MerveFasulye ben yaptırmadım canım 6 yaşında downlu yeğenim var gerek duymadım açıkcası rabbim sağlık sıhhat versin ona emanet
Kimya Elizikram merhaba canım, karamürsel'de ya da İzmitte gecelik sabahlık pijama takimi satan bir yer biliyor musun? Hastanede giymek için alacağım netten sipariş verdim beğenmedim. Deneyerek almak istiyorum. Biliyorsan çok memnun olurum.
Eeeeeeee Elifimm slm şimdi farkettim mesajını :) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
MerveFasulye Nazlim88 ilk başta 115 tl ydi şimdi 145 tl veriyorum muayene 10 günde sonra tekrar kontrol normal Doğum 2300 sezeryan 2400.
Asliyildirim Cagla22 ben de oraya gidiyorum ama İsmail yılmaz’a. Leyla erenden memnunsan sorun yok. Başka bikaç arkadaşım gitmişti ilk başta leyla hanıma memnun kalmayıp değiştirdiler
Elizikram Kimya canım çarşıda fantasya var eski dükkanına şimdi bi çamaşırcı açıldı pijamaları çok kaliteli ben bohçaya almıştım o kadar rahat ki hastanedede rahat kullanırsın bi bak belki vardır onda