Kimya Elizikram merkezde yelken kulübününe yakınım.siz nereye yakınsınız?. Bizim arabamız yok henüz mecburen en yakın yer yalova geldi 😄
Elizikram Kimya bende iznik yolu konaklarının üstündeyim hemen ilk gebeliğin mi yenilerden misin sende benim gibii 😂
Zzynnp SevincDeniz1 18+2 hız cinsiyetimiz belli oldu prenses annesi oluyrm allahın izniyle İnşallah 🙏❤👼
Elizikram Kimya olsuunn illa çevren olmuştur bende aslen buralı değilim uzun zamandır burdayız ama alışabildin mi karamürsele 😂
Kimya Elizikram tabii çok seviyoruz. Ozellikte sahilde yürümeyi cok seviyorum.Heryer yürüme mesafesinde bu yüzden memnunum. Denizi cok seviyorum. Istanbuldan kactik buraya huzur bulmaya geldik 😊Siz seviyor musunuz?
Elizikram Kimya bizim için cennet burasııı eşim zaten doğma büyüme buralı iki gün ayrı kalsak özlüyoruz gerçekten aşığıyım karamürselin 😊 instagram kullanıyosan ekle bak beni ne zaman neye ihtiyacın olursa ben yardımcı olurum sana elimden geldiğince 😊
UmudumOldun Kimya ben Karamürselliyim ve nedense dışarıdan gelip burayı sevenleri hiçbir zaman anlayamadım 🤦😃😃