Eelmasss 34+2 alikahyada oturuyorum Reyhan arpacıya gidiyorum doğum Başiskelede yapılıyormuş herkes çok korkutuyor çok uzak diye😔
Elizikram Eelmasss sancılardan anlarsın yola çıkarsın zaten canım hemen tak diye gelmez endişelenme sen
hiranurda bizimde tayinimiz cikti kandiraya pek bilgim yok hastahane hakkinda izmitte bildiginiz varmi kafam cok karisik nasil oluck hicbilmiyorum😏
Esmaaaaaa hiranurda canım Kandıra ile izmit arasında çokta bişey yok bence gelmelisin kontrollere yine izmite
Pnar1 hiranurda Kandıra’da kesinlikle gitme hastaneye hiç bisey anlamıyorlar hastaneye bakarsan süper yeni bi hastahane ama doktorlar yetersiz ... bunu herkes böyle söylüyor. Ama insanlar mecbur kaldığı için gidiyor
Pnar1 Elizikram galiba Benimde o civarda belli olur bugün gittim doktora 29 unda kesin söylerim dedi suan kesin degılse söyleme dedim ben 😊2 ki taramayı bana bıraktı bende yaptırmadım . Allahtan gelene rağzıyım🤲
Rabia2019 Mltmstn peki her aradığında dönüyor mu sana yani her zaman ulaşabiliyor Musun? Bazen arıyorum açmıyo ve bana geri dönmüyo
Mihribali Ben İzmit annesiyim Özel Konak Hastanesi'ne gidiyorum Firdevs Hanım'a memnunum🙏🏻 20.haftamdayım ve bir oğlum olacak Allah nasip ederse 🤲🏻
Elizikram Pnar1 aynen öyle canım bende aynı cümleyi kurdum doktorumunda yüzü güldü sen zaten herşeyin farkındasın gibi bu cümle kullandı çokta hoşuma gitti rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah 🥰 rabbim gönlünüze göre versinn 😊
hiranurda Pnar1 kandirayi dusunmedik dogum icin ama bakalim arastircaz insallah 😊derince hastahanesi varmis sanirim arastirma devlet olunca tecrubeleri daha cok diye dusunuyoz ama insallah bi aksilik olmasa
Mltmstn Rabia2019 ilkinde whtsaptan yazıyordum bunda hiç aramadım daha canım ikinci gebelikler çok relax geçiyo😁 şükür bi sıkıntımda yok şuanlık