Umutleylasalih Arkadaşlar 29 haftalık gebeyim belimden vuran sancılar var acaba Doğum mu başlıyor yardım edin lütfen
Haribo42 Umutleylasalih riskli bi gebeliğinmi var kendini yordunmuu bn 27 haftalığım bugn benmde ağrım çok oldu ama biraz otırmak ve ayakta durmak zorunda kaldm ondan oldu
Esrasrgn Umutleylasalih canım benimde 28 haftada öyle olmuştu kasılmam falan olmuştu acile gitmiştim nst te koydular ama sancım falan çıkmadı bu haftalarda normal korkma eğer artmıyosa sancın korkmana gerek yok dinlen
Umutleylasalih Aslında yormadım kendimi ama iki saatir belimde agrı var geçmiyor acile gitsem mi bilemedim
Esrasrgn Umutleylasalih doğum sancısı olcağını sanmıyorum çünkü o düzenli aralıklarla artan bi sancı. Ama yinede endişen için bi görün acile. Belki kendini yormuşsundur oyuzdende olabilir bu haftalarda herkeste oluyo bel kasık ağrısı falan.
Efsuni Telâş yapma canım bak düzenli bir ağrı olmadığı sürece sorun değil biraz eşine veya birine masaj yaptır sırtına sonra uzan geçmezse düzenli düzenli sanci ve kasılma oluyorsa gidersin acil