Mom85 Merhaba arkadaşlar ☺️ Depent külot nerede satılıyor ? Nereden temin edebilirim ? Kullanan ve memnun kalan var mı ? Marka önemli mi ? Tecrubeli annelerden Bilgi almak istiyorum ☺️
bhrm35 Mom85 evet cnm ben de ilk defa aldım kullandım heleki sezeryan olucaklara mükemmel rahat bir çözüm olmuş tahmin edebilceğinin fazla rahat ve konforlu kesinlikle tavsiye ederim.ben migrostan aldım ebebek gibi yerlerdede var
Canoglumbenm Mom85 şokta var migrosta var cnm. İnternetten de satın alabilirsin. Yani herkez doğum sonrası kanama için bunu öneriyor. Kanama azalınca normal pede geçebiliriz. İlk zamanlar depend çok kullanışlı diyor herkez.
Ekincis Mom85 ben bugun şok markette gördüm 35 lira falandı kaçlı paket bilmiyorum tabi ama damlacıklar 8den 7si koyu renkteydi tahminen pakettede en fazla 7 tane vardır herhalde aklınızda olsun
Mom85 bhrm35 ilk doğumum ve haliyle bu iç çamaşırıyla ilk defa tanışacağım için hiçbir fikrim yoktu 😇 aklıma burası geldi 🙏🏻 Gerçekten bu uygulama aile yeri gibi ❤️ Tekrar teşekkür ederim 🙏🏻❤️🌸
Mom85 Canoglumbenm evet tatlım çoğu kişinin önerdiği bir ürün 🙏🏻 Bu kadar kişi önerdiğine göre gayet konforlu ve rahat olduğu kesin 🙏🏻 Çok çok teşekkürler verdiğin bilgiler için canım 🙏🏻☺️
Mom85 Ekincis çok teşekkürler canım bilgilenmiş oldum 🙏🏻☺️ Aklımda olur elbette 🙏🏻 Bakıcağım şoka ve e bebeğe ... süper oldu öğrendiğim 🙏🏻😇🌸
Mom85 deletenmom1841 benim normal doğum gözüküyor. Daha var gerçi doğumuma 35. Haftamdayım 🙏🏻 Koşullar değişebilir ..son anda sezeryan olursam ; lohusa pedini de yedeklemeliyim 🙏🏻 Ne olur nolmaz diye 😊 teşekkürler canım 🙏🏻❤️☺️
Janset2105 Mom85 bende sezeryan oldum 5 ay oldu kesinlikle çok faydası oldu hastanede çok rahattım evde de kullandım mutlaka çantada olmalı
deletenmom1841 Mom85 hakkında nasıl hayırlıysa öyle olur inşallah bir avazda 💙🧿🙏 normalse eşsiz bişi depend, sezaryen ihtimaline bir paket al bencede. Ebebekten falan. 😘
1ogrencianne Mom85 migrostan aldım canım 10’lusu 25 liraya düşmüştü bi bak derim devam ediyor olabilir 😊
Mom85 1ogrencianne harikaymış indirimli olursa çok daha iyi olur tabiiki 🙏🏻😇 hemen yarın bakmalıyım 🙏🏻 Çok teşekkürler canım 🙏🏻🌸