Aysgrl Kızlar trendyolda sleepynin merhaba bebk seti var 40 adet yenidoğan 40 adet mini bebek bezi ıslak havlu bide alt değiştirme var.Alan kullanan memnun kalan var mı? Birde bu mini bebek bezi nedir kaç kilo aralığında oluyor??
Merver Aysgrl beneğin kilosuna göre alıyosn son haftalar doktorun ddiği kiloya göre al canm ben direk 2 numaradan baslamıstım 3800 doğdu
Merver Aysgrl hangi marka 2-6 yazabilir ama bebek 3 ve üzeiyse 3 ke baslayanı al 2 ile baslayan küçük oluyor ilkte acemilikte oyle yapmıstm bebek bezinden bezinede markasına değişebilir belki hangi marka aldn canm
defnefunda merhaba kizlr bende hangi marka bez ıslak mendil şampuan fln alsam diye düsnuyorum sizler hangi marka tercih ettiniz ??
Beklenenan defnefunda canım instagramda mühendisinoglu var. Artık her annenin bu adamı takip etmesi ve bilinçlenmesi gerekiyor bir bak derim. Istedigin her cevabi bulursun
mrv_gns_sfk defnefunda ben uni baby ıslak mendil, prima premium care en küçük bebek bezi ve banyo bakım ürünlerinde de mustela aldım. Umarım rahatlıkla kullanabiliriz🙏🏻
Aysgrl Merver belki fotoğrafta yanlış görmüş olabilirim tam net açılmamıştı 2-5 kg arası yazıyormuş sleepy aldım yenidoğan yeni siparş verdim daha doğrusu netten