misslkvc Kızlar nivea yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum uzun zamandır ama bugün sürüp yüzümü yıkadığımda suratım yanmaya başladı ve kıpkırmızı oldu neden böyle bir durum oluştu bilmiyorum basına gelen var mı geldiyse ne yaptınız , nasıl geçti?
Esrasrgn misslkvc alerjiktir canım ya da köpüğün tarihi falan geçmiştir belki. Sürekli kullanıp şimdi öyle bi etki yaptıysa muhtemelen alerjik bişeydir diye düşünüyorum
Alarasel misslkvc cnm bak bn garnierin ve lorealinkini kullanıyorm nemlendirci ve gnlk yüz yıkama jeli tavsiye ederm.
misslkvc Esrasrgn tarihi de var gözüküyor ama bilemedim enteresan geçti gibi şuan ama insan tedirgin oluyor 🤷🏻♀️
misslkvc Aysnrplt evet gebeyim bende sürekli kullanıyorum ama bugün böyle yaptı anlamadım ben de canım 🤷🏻♀️
misslkvc Tugba_Emre ben aslında uzun zamandır kullanıyorum çokta memnundum aslında ama ilk defa böyle birşey oldu anlamadım ben de🤷🏻♀️
misslkvc Alarasel ben bilmiyordum ya hep memnundum ama gebelikte aynı düzen yürümüyor demekki değiştirmek lazım bazı şeyleri 🤔