Minikkus098 Adetim 6 gün gecikti bugün kan testi verdim 0.100 çıktı olurunada bıraktım artık olursa olur olmassa vardır vakti zamanı diyorum ama asla regl olcak gibi de hissetmiyorum.Acaba 2 gün sonra yine kan vermelimiyim
ezo3534 Minikkus098 Kan değerine göre hamilesin 😊 ben ilk test yaptırdığımda 37 çıkmıştı şuan 10. Haftalığız .
Haskubkugu_24 Minikkus098 6 gün gecikmeyle değerin çok daha yüksek olması lazım yani 5in altı zaten gebelik sayılmıyor sizi üzmek istemem ama boşuna heveslenmek de yıpratır sizi ne yazık ki bu değere göre gebe değilsiniz Rabbim hakkınızda hayırlısını tez zamanda versin inşallah🙏🏼
Sirine Minikkus098 Canım üzülme ama gebelik olmaya bilir. benim bir yakınımda bekledi testler falan yapıldı hep negatif sonra muayene oldu kistleri varmış, onları yok etmeden hamile kalamazsın zaten demiş doktoru. bence biran önce muayene ol 🌸
Minikkus098 Sirine benimde vardı önce çikolata kistim tedavi oldum geçen ay muayene oldum hepsi bitmiş
Hzlhakko Minikkus098 bende kistlerle hamile kaldım geç oldu ama oldu kistle kalınmaz diye birşey yok üzülme