Cileginannesi Kızlar aranızda d vıtamini kullanan varmı? Bi de omega 3. Yanı sımdıden baslayan doktor onerısıyle. Basladıysanız ne zaman basladınız? Tecrubeli arkadaslar varsa yardımcı olabılırlermı
nagolinda Cileginannesi ilk muayeneden itibaren imom kullanıyorum. Folikasit ve coraspin de kullan dedi doktorum
gdaslik Cileginannesi ilk zamandan beri vinalac kullanıyorum ben de buna ek olarak 16. Haftada d3 vitamini kullanmaya başladım.
ZeynepNisa18 Cileginannesi ilk 3ay folik asit kullandım. Yanında Demir hapı hala devam ediyorum 22.haftamda omega3 ve magnezyuma başladım. 25.haftadayım
Ececrin İlk Aydan itibaren regenesis max kullanıyorum ilk 3 aya kadar bunu kullanmamı istedi doktorum bebeğin gelişimi için en iyisinin bu olduğunu söyledi gittiğim 2 doktor da başka birşey vermedi canım
bebiiimamm Cileginannesi ilk 3 ay vita pure folic verdi 12 haftadan itibarende şu an monovit D3 damla ve genesis max kullanıyorum
Cileginannesi Yarın muayene olmaya gıdıcem ınsallah sorucam doktoruma. Cok tesekkur ederım hepınıze. Allah hepımıze saglıklı hamılelık ve kolay dogum nasıp etsın