tubasd Dyglila aliexpress de vergi var bildigim kadariyla onu odedinizmi yoksa baska bir yontemi varmi onun icim
Dyglila tubasd aldığım zaman yoktu canım ben 2 ay önceden sipariş vermiştim. Bu vergi ücretide yeni çıktı zaten. Araştırıp öyle alacaksınız alın bide vergi ödeme boşuna.
Dyglila Melek_annesi tubasd bak arkadaş satıyor AliExpress den aldığım markada lequeen canım gerçekten kalitesi çok iyi ve uygun fiyata satıyor kaçırma bence model olarakta güzelmiş
Melek_annesi tubasd ben satiyorum cnm resim ekledim ustte bi bakin 100 tl veriyorum 150 tl assa yok bu marka lequeen gardropstan guvenli odemeyle alabiliyosunuz gamzelikra adim urunu elinize alinca onayliyosunuz parayi ilgilenirseniz yazin ❤️
Melek_annesi Dyglila bende iki tane aldim cnm kalitesinin bu kadar iyi oldugunu bilmiyodum cidden :) 150 altinda yok bu marka suan aliexpresstede 100 altinda yok orda bide vergi cikti simdi 🙈 1 adet var sadece elimde
Omma Aysnrplt alone un deri çantasını almayı düşünüyorum ben de siz biryerde çantaya bakanildiniz mi derisi kaliteli mi yoksa ucuz duranlardan mı
Melek_annesi Omma bende satiyorum cnm lequeen marka 100 tl kargo bedava gardrops varsa guvenli odemeyle alabiliyosunuz tek 1 adet var elimde ❤️
Omma tugbaozdemirkan41 alone un deri olan çantalarından mı aldınız? Derinin kalitesi nasıl bir de sırtta çok büyük mü duruyor bazı çantalar kampçı çantası kadar büyük ve kaba duruyor😑😑
Dyglila Melek_annesi aynen vergi çıkardılar birde kimse almaz gerek kalmadıkça birşey o siteden artık. Evet dolardan dolayı yüksek fiyatları en düşüğü dediğin gibi 100 tl. Bende acaba güzelmidir dedim yorumlara güvenerek aldım pişman olmadın sadece 2 ay beklemek biraz sıkıcıydı 😊
Elifburcus [silindi] bende lcw dan aldım 130 dan 100 e düşmüştü gri renk kumaşı ve fermuarları gayet kaliteli ve baya bölmesi var termoslu kısmı da var
Ozge3747 Melek_annesi Yok canım kullanmıyorum uygulamayı. Teklif icin de teşekkğr ederim ama düşünmüyorum
Melek_annesi Ozge3747 bi bakin bakalim 100 tl lequeen varsa ben bedava vericem 150 tl altina 1 sitede bulamazsiniz arastirin cnmm once markayi modeli 😊🖐
Htckrt Melek_annesi siz aliexpresten mi almıştınız 70 tl ye buldum bunun aynısını da acaba siz de oradan mı aldınız merak ettim. Diğer renklerine bakıcam bnde çok güzelmiş
Sh123 TurkEl https://i.hizliresim.com/VQgEaB.jpg bende instagrandab bunu aldım gayet güzel ve sağlam. Memnun kalacağıma inanıyorum ☺️
Melek_annesi Dyglila evet cnm aynen ben alcaktim 30 mayista vergi kesinlesiyor dediler 15 gundede gelmez cinden istanbula diye ordan almadim hos cin de de bu canta 100 lira altina yokki :) instgramda masallah 150 200 altindafa satan yok
Ebrumila TurkEl canim cocuk dunyasindan alcm.bnde .. cantalari oldukca genis ve kaliteli yalniz biraz pahali 200 300 civari falan
Melek_annesi tute gamzelikra adim gardropsta sayfayada ekledim tum resimleri bu posta yukarda gorebilirsiniz
Kbra89 Ozge3747 instagramda thekangaroobag diye bi sayfadan aldım ben kumaşına kalitesine bayıldım tavsiye ederim