Dyglila TurkEl canım woys markası aldım birde AliExpress den aldım. İkisininde kumaşı oldukça güzel. AliExpress i bekleyemem diyorsan woys al derim gayet kaliteli kumaşı var.
Gul33 TurkEl thepack marka aldım, çok kaliteli ve şık. Herkes çok beğendi. Ben de çok araştırdım kararsız kaldım ama sonunda içime sinen bir çanta oldu
Ozge3747 Ben de kaliteli bir şey bakıyorum ama düzgün bir marka bulamadım hala,kumaşı dandik bir şey istemiyorum, burada bekleyeyim önerileri ben de ☺️
Melek_annesi Ozge3747 gardrops varsa ben satiyorum lequeen su gecirmez kumas termostat bolmeli ici genis ve cok kaliteli kizlar uyguna veriyorum cunku 2 tane var biri bana biride satista suan 100 tl kargo dahil ilgilenenler gardrops indirip bakabilir .. adim gamzelikra orada
Melek_annesi Ozge3747 canim altta resimlerke ekledim kumasi su gecirmez termostatli cok bolmeli fermuarindan icine disina kadar kaliteli resimledim 2 adet aldim bi tanesi satista suan gardrops kullaniyorsanuz guvenli odeme ile kargo dahil 100 tl satiyorum resimleri ekledm burdan bakarsiniz ilgilenirseniz markasi lequeen youtube danda bakabilirsiniz cok kaliteli
Kbra89 Ozge3747 instagramda thekangaroobag diye bi sayfadan aldım ben kumaşına kalitesine bayıldım tavsiye ederim
esra1907 Ozge3747 okiedog 189 TL aldım e bebekten antibakteriyel alt değiştirme örtüsü var kumaşı çok kaliteli
tubasd Dyglila aliexpress de vergi var bildigim kadariyla onu odedinizmi yoksa baska bir yontemi varmi onun icim
Weewe Trendyoldan bagmori markasından aldım. Gayet güzel, geniş içi. Yeterli geldi. https://ty.gl/b59xcdaw
Mervemehr Gul33 ben de o markadan aldım ama iki çeşit varmış sanırım. 100 tl benimki indirimde. 160 tl olanı sonradan fark ettim daha fonksiyonlu sanki özel çantasında yollanıyormuş. Koyu gri aldım😊
Dyglila Nergis34 80 tl ye aldım canım ama 2 ay resmen bekledim bir ara ümidimi kaybetmiştim hatta. Ama almadan iyice araştır şimdi sanırım AliExpress den alınan ürünlere vergi ücretleri gelmiş artık boşu boşuna vergisini ödeme
Ahsen1625 Nergis34 Ben aldim.aliexperseten 3 ay once 3 haftada geldi bu 8 instagramda 140 tl ye satilan on kidmi 3lu biboton yeri olan herkes bayildi ve 85 tl ye aldim tavsiye ederim hic bu kdr kaliteli beklemiodum
Aysnrplt TurkEl canım her yerde her markada olan üstleri kulaklı sırt çantaları hoşuma gitmedi alone marka sırt çantası alıcam onun da içi bölmeli
Omma Aysnrplt alone un deri çantasını almayı düşünüyorum ben de siz biryerde çantaya bakanildiniz mi derisi kaliteli mi yoksa ucuz duranlardan mı
Pinars TurkEl my valice unisex aldım kumaşını içinin detaylarını ve rengini sevdim trandyolda indirime giriyor ara ara
Nergis34 Dyglila t Dyglila teşekkür ederim canim saol fiyatı da pek bisey fark etmiyo burdada 90 100 t falan buradn aliyim o zmn
Senaatalan1 Babymall’den aldım kraftın indirime girmiş 150den 100e düşmüş çok kullanışlı ve fonksiyonel
bmomsy TurkEl İnstagram da narkutu var Web sitesi de çok kaliteli ve çok kullanışlı kumaş kalitesi çok iyi
Pitpit zulaluz 17MSHP203100Skip Hop Forma Bebek Bakım Sırt Çantası Jet Black diye yazıyor. Benim arkadaşım ikinci çocuğunu büyütüyor hala taş gibi duruyor. Termos çantası çok iyi. Çok büyük zaten
Elifburcus [silindi] bende lcw dan aldım 130 dan 100 e düşmüştü gri renk kumaşı ve fermuarları gayet kaliteli ve baya bölmesi var termoslu kısmı da var