Kubos1 Kızlar 35. Haftam biticek yarın belimde, kaşıklarımda ağrı var ayağa kalkarken zorlanıyorum artık 😔 bide akıntım oluyor benim gibi olan var mı ?
Sinem21 Kubos1 bende biraz dışarı çıkayım dedim gidemedim resmen kasığıma ağrı girdi karnım semsert oldu korktum hemencecik geri geldim🥺
Emine82 Kubos1 benim de o haftalarda cok ağrım vardı 37 haftaya girdikyen sonra ağrılarım baya hafifledi şuan 38 haftalık oldum bebekte hareketli ağrım ara sıra hafif şekilde oluyor baya azaldı yani önceki haftalar da daha kötüydüm normalde bu haftalarda ağrı sancı olması lazım bende yok 😏
Kubos1 Hulyalp 12 Haziran da kontrolüm var canım bakalım 36 haftanınniçşnde oluyorum zaten nts sokar kesin sancı var mı diye bide karnım sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sanki
Hulyalp Kubos1 29.haftada kasilmalardan gittim bende acile nstde sancilar cikti ve rahimagzi sancilardan kisalmisti suan 33+3 olduk sukur ama evden cikmami yasakladi doktorum. Insallah bizde 36yi goruruz
Kubos1 Aysegolcuk akıntım çok çok açık sarı canım bazen biraz koyu oluyor zaten sezaryen olucak beni. 5 temmuzla 10 Temmuz arası olucak Doğum
Kubos1 Hulyalp inşallah canım dua et bol bol. İnşallah ben de 38 haftayı görürüm ilk doğumum 37 haftalık oldu sezaryenle