Biryabanci1 Alarasel İşte böyle diyolar ama gördüğümü söylüyorum.. Video çektim kardeşlerime attım aynı tepkiyi onlarda verdi ☺️ demekki görünebiliyormuş ☺️
Yprkk Biryabanci1 biz 25. Haftamızdayız henüz dışardan göremedik sizin çok erken olmuş ne güzel ☺️ Benim derim sert ve kalın olduğu için bi kaç haftaya ancak gözükürmüş dışardan 😁
Biryabanci1 Yprkk Ya öyle aşırı derece de bie belirti yok vurduğu yer böyle tık tık oluyor ama belli oluyor yani ☺️ kesinlikle kişiden kişiye göre değişen bir durummuş Demekki☺️
Hzlhakko Biryabanci1 bende 16 hafta olacak iki üç kez hissettim kelebek çırpıntısı gibi şaşırdım ilkini anlayamadım birşey oldu sandım meğersem hareket ediyormuş dünde Nutella yedim bayağı bir tepki verdi
Hzlhakko Biryabanci1 oluyor canım 1 gün hissetsem 2 gün hissetmiyorum falan çünkü biliyorum hamile kaldığımda nabzı atışı olurdu bu başka çırpınma gibi birşey 😊
Hzlhakko Biryabanci1 sağolsun google amcaya baktım hemen birde bi ablam vardı yanımda ay ay diye ben heyecan yapınca hareket ediyor dedi bu arada erkek mi ? Erkekler çok hızlı olurmus
Gurbet_kusu Lbyrkd bazen rahat pozisyonu buluyorlar günlerce hareket etmiyorlar sıkıntı yapma. Bak ben 33.haftamdayim dün bayağı hareketsizdi bugün basladi