Zlmdemir Berna3434 valla ben canım yaa sol kasıgımın üst kısmı çok agrıyor anlatamam dönünce,ayağa kalkınca agrıyor.acaba sebebi nedir bilmiyorum.dün klimalı oda da uyudum ondan olabilir mi acaba?
Fureya Berna3434 ben.. Tam 17. Haftadayım gaz sancısı çok fena. Kasık ağrılarından 9 aylık gibi ay uy diye geziyorum. Sürekli değil ama ara ara sağlam giriyor.
Tazeanne92 Benimde 17+6 su an sabahları kalktığımda özellikle çok bel ve kasık agrısı oluyor hastaneyede gitmedim normal olduğunu düşünüyorum
Zlmdemir Tazeanne92 ben şuan agrıdan duramıyorum doktora mı gitsem ki daha 3 gün önce gittim bişey yoktu lütfen bi akıl verin dayanamıyorum.sol kasıgım çok kötü lavaboyada gidiyorum hani.kabızlıkta değil.
Berna3434 Zlmdemir bnde salı günü gidicm doktora inşallah sorarm burdan haber ederim size inşallah normaldir
Zlmdemir Fureya acaba gaz sancısı mı böyle yapıyor.bende yürürken kalkerken baya oluyor sancım sanki doğuracak gibiyim.😔Allahım bebişlerimizi sag Salim almayı nasip etsin
defne55 Zlmdemir bebeğin sol tarafta ise ondan agriyordur canım benimde öyleydi doktorum bana normal bebek sol tarafa baskı yapıyor demişti