clmmmmm bende sizin gibi tüp bebek sürecini yaşayıp transfer beklerken doğal yolla hamile kaldım doktorum hep demişti canını sıkma doğal yolla bile hamile kalırsın sadece yaşından dolayı elimizi çabuk tutmalıyız diye tüp e başlamıştık aynı süreci yaşadığım için duygularını anlayabiliyorum artık önüne bakmalısın önündeki riskli süreci sağlıkla atlatmalısın ben profesyonel spor yapıyordum günde 3 saat hamile kaldıgımı öğrenince tamamen bıraktım 20-30 dakika yavaş tempo yürüdüm 7. Hafta dan 12. Haftaya 8 kilo almıştım düşünün hareketsizlikten sürekli mide bastıracak bişeyler yemekten 8.-9. Haftalarda bulantılar zorlayabilir ama hepsi geçiyor 17. Hafta da hareketlerini hissetmeye başlayınca tam anlamıyla yaşıyorsunuz annelik duygusunu o hareket ettikçe o anlar dünya duruyor sanki ben de kan pıhtılaşması var göbekten iğne oluyorum hergün eger pıhtılaşma tahlili daha önce ki süreçte yaptırmamışsanız doktorunuza kan sulandırıcı kullanmanız gerekip gerekmediğini danışın isterseniz çünkü ilk 3 ay düşük lerin çoğu pıhtı sorunundan kaynaklanıyor 5. Ay bitmek üzere benim inşallah hepimiz sağlıkla kolay doğumlar la kucagımıxa alırız yavrularımızı