clmmmmm [url=https://hizliresim.com/EOzqjq][img]https://i.hizliresim.com/EOzqjq.png[/img][/url]😍😍 tüp bebek sonucun negatifti doktorum kendiliğinden gebe kalırsın dedi ve çok şükür nasip oldu😍😍😍
Deletedmom0032 clmmmmm canım hayırlı olsun hatırlıyorum seni valla ben çok üzülmüştüm bu kadar insan ben dahil sana dua ettik yazmak da istememiştim ozaman. Canı gönülden mutlu oldum . Allah kucağımıza da almayı nasip etsin bebeklerimizi
PrenssAnnesiiii clmmmmm hayırlı olsun canm okdr istedin Rabbim nasip etmiyceği şeyi hayal ettirmezmiş❤️❤️😘
Alarasel clmmmmm cnmmmm sni hatırladmm çooookkk çookk sevindm anlatamam yaa valla bak çok tebrikler en son dua etmiştm sana bak Allah büyük demiştm olduuu ❤️❤️❤️❤️😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😬🤭
clmmmmm allah razı olsun canlar hepinizden inanın elim ayagım titriyo😍 bişey sorucam size daha adetime beş gün var bu deger bana biraz yüksek geldi sizce nasıl
Deletedmom133 clmmmmm iyi i zaman yani değer daha geçmemiş benim 2 gün gecikmeyle bu kadar yoktu ikiz gebelik mi acaba 🥰
Duuyguum clmmmmm hayırlı olsun canım benim de adete dört gün kala 430 küsürdü çok sevindim adına sağlıkla al kucağına 💕
bmomsy clmmmmm canım ben adetime iki gün kala öğrenmiştim 1800 dü.. Değerin gayet iyi herkeste farklı oluyor
clmmmmm hepiniz dualrımdasınız rabbim kimsenn kucagını boş bırakmasın anne olmayı hakeden herkese nasip olsun inşallah😍😍😇
Gzrilknur clmmmmm canımmm🥰 gözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallah. Bize de dua et. Değer bana da fazla geldi. Ya erken döllenmiş. Ya da ikiz 😍
clmmmmm Esrayusuf Snrr Duuyguum Canoglumbenm Deletedmom133 Gkhnm97 Secda Bellacaio Bellacaio Elifdikel DiplomaliEvHanimi Pinkbabe Gzrilknur Tugce1803 Gkhnm97 allah hepinizden ragzı olsun rabbim bütün isteyenlere anne olmayı hak edenlere bu duyguyu nasip etsin çok güzel bi hismiş tarifi zor😇çok zorlu yollardan geçtik eşimde sorun var biliyosunuz bana destek olan dua eden kendi üzüntüsü gibi yaşayan çok kişi oldu hepinize çok teşekkür ederim kızlarr allah tekrardan ragzı olsun😍😍bu arada C LİFE MACUN yedim ben OVULASYONDA kullandım☺
Tugce1803 clmmmmm ayy maşallah canım tekrardan ama değerin iyi olmasına rağmen silik çıkmış baya bu erken gebelik testleri de Bi tuhaf