Tazeannee75 Kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkıycam siz ilk yıkamayı nasıl yaptınız ? Uni baby’nin sıvı deterjanınıda aldım hacışakir granülmatikte aldım.. Hangisi daha iyi olur ilk yıkama da sizce ? Kaç derece de yıkanır ilk
Pregnantmom Tazeannee75 roxy dalan aldım granül sabun 15 dakikalik kisa prigramda 30 derecede yıkadım 😊
Aysebkr1258 Tazeannee75 30 derecede yıkadım 1 saatlik programda omonun sıvı bebek deterjanını kullandım ben
Pnrarvn Tazeannee75 tozlar genelde ek durulama gerekiyor diyorlar sıvıyla yıka bence ben kısa programda yıkadım hepsi temiz zaten deterjanda green clean sıvı kullandım
Mervemim Siveno sıvı deterjan aldım bir saatlık programda yıkadım iyice durulansın diye 15 dakkalık programda tekrar deterjansız yıkandım.. yumusatıcı falan hiç bir şey de koymadım kimyasal olmasın diye
Vildanpasal61 @Tazeannee75#4896403 Canım bende iki gün önce uni baby sıvı deterjanla 30 derece 1 buçuk saatlik programda yıkadım dünde ütüleyip kaldırdım mis gibi oldular 😍
Tazeannee75 Vildanpasal61 hangi bölmesine döktünüz sıvı deterjanı çünkü ben deterjan bölmesine döktüğümde olduğu gibi arkaya gitti deterjan 😂😂
Vildanpasal61 Tazeannee75 Canım deterjan bölmesine döktüm hatta ön yıkamada yaptım ben çokta güzel yıkandılar valla 😊