Leis Az kaldı anneler nasıl geçiyo hamilelik sıcakla başım dertte klimanın karşısında yatsam karnım ağrıyo yatmasam çok sıcak 🥵 hayırlısıyla bi doğursak artık 🤲🏻
Canoglum001 Leis 37.haftadayiz biz de canim.agrilarim cok geceler kabus oluyor.Adanadaym sıcaklık 50 derece
Trkmn Leis ben vantilatörü açıp uyuyorum ara ara geliyo bana iyi oluyo🙏 Gelirse son 3 günümüz bebişimle pek sanmıyorum gerçi😂
Sis Leis günde 2,3 kez duş almaktan gına geldiii😭 bu sıcaklar beni bitirdi valla🤦♀️🤦♀️ gece uyku skntısı ara ara vuran sancılar ve belağrılarını saymazsak iyi ama doğursak artık da bi rahatlasak 😄😄
Gamzeliii Canoglum001 Canoglum001 aynı haftada aynı şehirdeyiz dışarıda çıkılmıyor Allah yardımcımız olsun
Leis Trkmn ay az kalmış ALLAH bağışlasın yatak odasında vantilatör karşısında yatıyorum oda çarpıyo sanırım karın ağrısıyla uyanıyorum hep ama napayım onsuz uyuyamıyorum
Trkmn Leis bende uyuyamıyorum başka türlü malesef😕 İnşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza🙏
tugbaozdemirkan41 38+1 deyiz. Cidden sıcaklar yüzünden çok zorlamaya başladı. Geceleri cam açık yatıyorum. Yoksa uyku haram 😊 hayırlısıyla bi gelseler de sağlıkla insallah🤲🏻
kbraknt @Leis Son aya girince hepimiz sabırsızlıkla doğurmak istiyoruz ama onlarında gelesi yok 😊 38+3 bekliyoruz bakalım
Leis İnsan içine giremez oldum normalden iki kat sıcak çünkü bana sürekli terliyorum saç baş yapmak Yok zaten hep toplu kel olmak istiyorum
pinarsu Bizde 37+4 günlük olduk .Bu aralar hiç çekilmiyor sıcak bir yandan ağırlıgımız bir yandan allahım yardımcımız olsun hayırlısıyla 2.levele geçsem artık dıyorum 🤦♀️
Ayazinannesiyimki pinarsu benle aynisin bende oturup uzuluom benden gidicek az kaldi ayrilcak oglim jerkes sevcek die :)
gamalps Kızlar aranızda nişanı gelen oldu mu? Bu nişan iila ki kahverengi ya da pembemsi mi olması gerek bizde 38 haftalık olduk bende afedersiniz böyle sümüksü sarımsı birşey geldi
CerenAnne Biz yine temmuz ağustos sıcağını görmeyeceğiz 😥 38 hafta bitmek üzere benim de.. Çarpıntılar dışında bir problemim yok şimdilik.🙂