Pnrarvn Kızlar bu 101 lerde satılan küvetler konusunda ne düşünüyorsunuz ben şokta gördüm orda bile kırılmıştı kenarları sürekli suya girip çıktıkça hemen kırılır mı fileler uygun oluyormu
Hulyalp Pnrarvn şoktakini bilmiyorum ama a101e gelen gayet kalin ce kaliteli bence. Yerim olsa sahsen bende alacaktim ama koyacak yerim bile yok cocuklari nerde yikicam bilmiyorum
Ezgib Pnrarvn ablam ordan almıştı şimdi bana verdi tüm seti zaten çok kullanılmıyormuş ilk zamanlar dışında a 101 deki fiyat ve kalite açısından ideal bence 🌸
Pnrarvn Hulyalp benimde çok yerim yok ama ben yalnız yaşıyorum yıkarken banyoda yıkayamam ve katlananlar çok pahalı ondan almak zorundayım duşun içinde bırakıcam biz yıkanırken çıkartır kenara koyarız 😊
3333 Bende A101 den aldım gayet plastiği kaliteli ve büyük küveti.. suda kaçırmıyor denedim. Tek filesi kaldı almadım dışarıda aynı küvet takımına 90,120 verene kadar toplam 35 TL verdim.
Pnrarvn Fatmabltc ben tek yaşadığım için çoğu zaman tek yıkıcam bebeğimi onun için fileyke rahat olur diye düşünüyorum
Pnrarvn Fatmabltc ben malesef kendi ailemede eşimin ailesinede 12 saat ucaktayım 🙈 eşimde olmadığı zamanlarda tek yıkıcam ilk zamanlarda ciltleri biraz kaygan oluyor ondam desteklemesi için iyi oluyor yiğenlerimde tecrübe ettim kızımda devam etcem inşallah 😊
Pnrarvn Nairobi yok çıkmıyor bir çok kişide diğerlerinin uymadığını yazmıştı ama e bebekte varmış uyanı