Adves Merhaba mobilya alicagiz cilekte bi iki besik model begendim alipta memnun olmayan var mi veya hangi modeli alipta begendiniz veya ekonomik bi marka varsada seceneklere hazirim istanbul anadoludayim
Ckyert Adves mocha takımı aldım ben büyüyen besik gayet iyi duruyor , ilk aylarda yanımda yatsin diye de sepet besik 900 kusurdu fiyati , takım 5650ydi sanırım ama 2 uyku seti hali perde avize 3 kapılı dolap büyüyen besik camasirlik
mrsdoruk Adves natura baby serisini aldık canım memnunum biz kardeşime de zamanında çilekten aldık baya iyi çıktı hatta şuan o beşiği kuzenim kullanıyor 🥰
Adves Ckyert m Ckyert mocho takimini bende cok begendim hem sade sadce kullanisli yonunden emin olamadim magazaya gitmedeb fikir edinmek istemistim cok tesekkur ederim
mrsdoruk Adves canım ben indirimde aldım bekletmiştim bu kdv yokken %10 indirim vs zamanıydı nisan sonu teslim istemiştim. Burda yokum diye öyle de oldu çok sürmüyor teslimatları
Ckyert Adves iyi duruyor çekmeceler falan da kullanışlı büyümeyen modeli de var onun fiyati daha uygun 3 de 1 i nerdeyse