Kosem_Hanm incialby beslak diye bi damla.var bir baedak suya 20 damla bir arkadasma hemşire onermisdi en etkilisi bu cok işine yarar
23sekerkiz incialby anladim benim persembe gunu randevum var doktorumdan hangi tahlilleri yapmasini istiyim hep saglik ocaginda yapiliyor ama herkes saglik ocaginin makinalari eski felan diyolar tansiyonda disari ciktikca olcturuyorum hep
incialby 23sekerkiz malesef öyle canım tam kan ver idrarda protein baktır tam idrar baktır tansiyonunu da koldan eski tip makineyle ecxanede ölçtür canım inşallah temiz çıkar tahlillerin
Deletedmom133 incialby hurma gün kurusu kayısı incir haşla hurmanın çekirdeğini cikar rondodan geçir koyusuysa su eklersin deneyen arkadaslarim var 🥰
23sekerkiz incialby insallah tamam bunlari yaptircam eczanede olcturuyorum genelde ama o dedigin eski cihazlar yok artik hepsinde makina gibi bisi biri bilekten olcuyor biri koldan makniayla bakiyor
incialby Fhry yok canım bozma moralini Allah büyük bunlar bir süreç bebeklerde ilk 3 gün risk 3 gün geçince toparlıyorlar inan bana🙏🏻 Her akşam böyle küvez bekleyen sıkıntısı olan hamilelere dua ediyorum inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻
incialby 23sekerkiz bilekten ölçen yanlış ölçüyormuş eski tipe daha garanti diyor doktorlar ama hepsi dijital artık bari koldan olanı ölçtür canım
23sekerkiz incialby tamam koldan olani yaptirim ozaman ben insallah saglikla bendd dogum yaparim ya 10. Haftadan beri hep bi korku zor gecen bi gebelik 😔😔😔 sinirleri yipraniyor insanin allah yardimcimiz olsun insallah 🤲🤲
incialby 23sekerkiz stres yapma canım erken doğumun en büyük tetikleyicisi stres üzüntü yorgunluk bol bol dinlen bol su iç düzenli beslen uyku düzenin olsun bişey olmaz inşallah
23sekerkiz incialby insallah canim bu arada tum sorularima cevap verdin cok tesekkur ederim 🤗🤗😍 bu arada kasık agrilarida normalmidir bu haftalarda 3 gundur cok sık yasiyorum da bu kasık agrisini 🙏
incialby 23sekerkiz sadece kasıksa normal diye biliyorum ama bel ve bacaklarınada vuruyorsa o sancı cnm doktor kontrolün nezaman söyle mutlaka doktoruna
Hominigirtlak incialby e bebekte satilan sut arttirici cay ve gaz icin rezene kardesim onlarla sezeryani normal dogum gbi atlatti biz cok faydasini gorduk
23sekerkiz incialby he tamam ozaman insallah normaldir persembe gunu randevum insallah hersey yolundadir 🤲🤲🤗