Eylulmom Kızlar toplu taşımada rahat edebileceğim bebek arabası var mı hantal olmayan pusetli kullanımı rahat
Sad3c3m Eylulmom aylardır arıyorum doğuracağım hala alamadım😣 puset takılan travellar var onlarda çok hantal rahat edemeyiz toplu taşımada en rahatı baston ama onada puset takılanlardan bulamadım güzel ben😔
defne55 Eylulmom valla geçen dolmuşa bi kadın bindi beneto travel kullanıyordu kadın puseti aldı koydu aşağıya tak diye arabayı kapattı hemen bindi şaşırdım okadar kolay yapmasına
Hominigirtlak Eylulmom cbex iris m air modeli nasil kullanan bilgisi olan var mi. Travel sistemler agir sonradan bastona geciyor diyor herkes bu kullanisliymis cvp yazabilir mi bilgisi olan
Eylulmom Sad3c3m bende şimdi baktım ebebek te var ama kullanıcı daha yorum eklememis buraya yazım dedim acaba kullanımı nasıl kullanan var mı
derinmilatuncay Toplu taşıma içinse sadece uygun bir puset takılan araba işinizi görür. Ben kraft twist xlx aldım. Travel her parçası sökülüyor.puset çıkınca ufacık kalıyor https://youtu.be/sR1TWWQDxEk
SusamNur Kraft pop up a bir baksaniza eğer ona puset takiliyorsa çok rahat bende ona bakacağım bende hafif araştırıyorum kocaman tekerlekleri olanlar çok yer kaplıyor
Eylulmom SusamNur ona baktım şimdi kibar tekerlekleri de büyük değil ama pusetsiz e bebekte baktım şimdi bi tane kullanıcı yorumu var oda kötü bi yorum yapmış arabanın yönünü kendine çevirince araba kendini sağa sola atıyormuş
derinmilatuncay Eylulmom sökülmesi iyi bir şey sırf bu araba tekerlekleri kolayca sökülüp silinip eve bile sokulabiliyor diye aldım
SusamNur Eylulmom valla bulursanız bana da söyler misiniz bende sizin gibi hafif,kolay kapanan,az yer kaplayan ve pusetin uyacağı bir araba bakıyorum bir de üzerindeki pusetiyle kapansin istiyorum diğer türlü hem onu çıkar hem arabayı kapat zor
Eylulmom derinmilatuncay sökülmesi kötü bişey demedim ki ben tekerlekleri kaba dedim siz almışsanız rahatsa sıkıntı yok aynısı kuzenimde var benim gibi onlarda da araç yok memnun değil araç olmayınca metrobüs otobüs yerlerde sıkıntı çekmek istemiyorum ben görüntüsü önemli değil benim için kullanımı önemli rahatlik açısından yinede teşekkür ederim
silacetin88 SusamNur ben maclaren aldım travele dönüşenlerden tavsiye ederim https://www.welcomebaby.com.tr/maclaren-maclaren-techno-xlr-travel-bebek-arabasi-55456
Eylulmom SusamNur tabiki e bebekten bakıyorum sürekli ig adresiniz var mı ordan yazışalım isterseniz sizde bulursanız bana söyler misiniz ya benimde az kaldı zaman hızlı geciyor
Eylulmom silacetin88 bana yazmamışsınız gerçi ama ben fiyatına baktım 3.383 tl aşırı pahalı geldi bana
defne55 Eylulmom kullanmadım ama karar verdim ondan alacağım her beneto kullanana soruyorum memnun musunuz diye herkes met ediyor canım:)
Eylulmom SusamNur biraz daha bakındım dün joie diye bi marka var hem pusetli hemde hantal durmuyo baya bi model var modelini yazamadım sepete ekledim şimdilik bi kaç model alacağım zaman bakıcam bide benettonu araştırmak istiyorum
Nur___ Hominigirtlak bilgim yok bu marka hakkında ama inceledim hafif ve kullanılır bişeye benziyor, yalnız puseti ek olarak alınması gerekiyor heralde dahil değil galiba
SusamNur Hominigirtlak urunagirligi 9,7 kg diyor fazla geldi bana en fazla 7 kg olmalı ki arabaya koyup indirirken belimiz zorlanmasin