Berenaysed zlemAtAcar bu benim hala kafamdaki büyük bir soru işaretiydi teşekkürler canım 😊😊 cidden bilmiyordum
Berenaysed [bilinmeyen] abur cubur tatlı hamurişi yeme yeter zaten 9 kilo iyiymiş valla ben 11 kilo olmuştum
Lamelif Berenaysed benimki 25+5 haftalık 1100 grdı 28. Haftada o kadar olur benimkide doktorum endişe verici birşey söylemedi. Senin bebek hareketli mi benimki çok uslu ya ara sıra hafif tekmeleyiyor ama az
Berenaysed Lamelif valla canım o kadar hareketli ki bazen uykularımı bölüyor bende anlamadım neden böyle şiddetli vuruyor bazen karnım yara gibi ağrı içinde kalıyor
Oge Berenaysed çok erken bunu söylemek için daha 10 haftanz var bnmde bi ara okdr hzlı ilerliodu ki 4 den yüksek doğar dioduk şuan 3300
Berenaysed Oge ay inşallah ya ben çok kilolu olmasını istemiyorum ki 2 haftadır birşey yiyemiyorum neredeyse reflüden dolayı heralde kilo almamıştır
Oge Berenaysed almıştır niye almasın kilo olayı öyle değil yani her gittiğinizde kilo almaz daha az alır durur belki sizin kilonuzla alakalı değil bn hiç kilo almadığm dönmde bebeğim 700 gr aldı bide dr unuz belki ölçüleri yanliş almıştr panik yapmayın
Berenaysed Oge inşallah sakin kalmaya çalışıyorum 😂 insanın uykuları kaçıyor doğumu zorlaştırır diye korkuyorum
Oge Berenaysed sezeryan olursunuz bnde norml istyrm çok ama sezeryansa kadermiz sezeryan oluruz yetrki sağlıklı olalım