dere07 Kızlar dün eve dip temel giriştim temizledim dün geceden beri çok hareketliydi bebeğim bugün kahverengi leke geldi şiddetli bir şekilde kasık ağrısı çekiyorum duşumu da aldım temizlik cidden işe yarıyormuş 😂
Aysegolcuk dere07 doğum sancın başlamış dakika tutmaya unutma canım sancı 3 dakikada 1 gelmesi gerek sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
dere07 Tugbax68 😅😅 valla gelmiyor diye yerleri bile eiğilip kalkarak temizledim bugünde sancı tuttu işte cidden işe yarıyormuş
gamalps İlla ki kahverengi ya da pembemsi mi olması lazım nişanın arkadaşlar bizde 38 haftalık olduk bende de akıntı var böyle afedersiniz sümüksü ama sarımsı tuhaf bir rengi var
dere07 Busrakrkmz28 çok sık geldi sancı hastaneye gittiğimde 4cm açılmam varmış direk yatırdılar beni
Aysegolcuk Busrakrkmz28 evet sancı vardı ama hafif 3 gün sancı çektim kahverengi leke gelmeye başladı ondan sonra kan geldi doğum yaptım
gamalps dere07 gözünüz aydın olsun darısı bizlere inşallah rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin canım 🙂