ZeynepKara Kızlar e-bebekten sipariş veren var mı ? Kaç günde geliyor ? Ben pazartesi günü sipariş verdim nuna leaf ev tipi ana kucağı dün kargoya verilmiştir diye mesaj geldi altında da link vardı giriyorum kayıt yok diyo müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşabilmek mümkün değil
seon90 ZeynepKara bende mama sandalyesi sipariş vermiştim benm ürünüm bir hafta sonra gelmişti.sipariş numarası falan gelmedimi mailine
baharclk ZeynepKara musteri hizmetlerine ulasamiyomusunuz ben daha yeni aldm cop kovasi aradm iki yi mi tusluyodn hatırlayamıyorum ebeveynmi ebebek bilmem nesimi onu tıklycaksınız 😁 üçüncü gun filan gelir yani ikinci gun gelmesini beklemeyn o kdr musteri var her farkli ile aninda gidemez ayagimiza geliyor ztn uc dort frketmz
Ela ZeynepKara ben bebek arabası we puset aldım adanadan sipariş werdum 2 gün içerisinde geldi .müşteri hizmeterine de diledemde ulastm 0216 325 11 11 .
ZeynepKara seon90 sipariş numarası geldi ptt kargoya verilmiş teslimat numarasıda geldi sms olarak linkte vardı ama her takip ettiğimde kayıt yok diyo dünden beri kredi kartıyla sipariş veriyoruz sonuçta insan böyle saçmalık görünce tedirgin oluyo karşımda bi muhattapta bulamıyorum açılmıyo telefonlar
gizemgnll ZeynepKara ptt kargo çok lanet kaç kere pttyle alısveris yapsam elime ulaşmadı . bu kadar uyuşuk ve berbat bi kargo şirketi görmedim
seon90 ZeynepKara kargo numarası geldimi?geldiyse ptt yi ara canm yada sitesinden gir bak.bekle biraz daha istersen bir hafta kadar sonra ara mutlaka
ZeynepKara baharclk siparişi pazartesi verdim istanbulda oturuyorum genelde sipariş kargolandığında ertesi gün elimde oluyo ben siparişim gelmedi demiyorum siparişimi takip edemiyorum kayıt yok yazıyo diyorum 15 günde gelsin problem değil ama takip edemiyorum
ZeynepKara Ela aynı numarayı arıyorum 15 dk bekliyorum nerdeyse sonra kapatıyorum mecbur yarında deniycem bakalım
baharclk ZeynepKara nasl oyle yazıyor ki bilemiyorum acaba kargoya verildide ebebekten ciktigi icin mi gözükmüyor kargoyu arayip sorun hem musteri temsilcisini arayıp nedn sormuyosunuz net seklde yardımcı olurlar
Elosh Benim siparişim gelmişti sorun yaşamadım. Mail atınca aynı gün cevap veriyorlar. Stok sormak için maille iletişime geçmiştim.
Ela ZeynepKara evet ama mng ile gondrmislerdi benimkini. Yarın çalışma saatlernde tekrar deneyin yanitlarlar büyük ihtimal
Sedefff1 ZeynepKara canım geçen gün aynı durumu yasadım pazartesi sipariş verdim cumartesi geldi dedigin gibi mesaj geldi kargoya verilmiştir diye sonra alttaki linke girdim kayıt yok yazıo ama onu ertesi gün düzelttiler kargonun gelmesi 5 günü buluyo
ggzmkrcc Canım kayıt yok yazmasının sebebi kargoya barkod kesilmiş ancak ptt ye teslim edilmemiş olması, yarın yeni hareketini göreceksin bende çoğu kez sipariş verdim hepsinde bu şekilde oluyor rahat ol bir problem yok
DuyguAlalm E-bebek’ten ben de bi yakınım için alışveriş yaptım. E-bebek hemen kargoya veriyor, ama ptt kargo epey yavaş, 1 hafta da zor getirdi.