gulsahygt07 Biraz önce uyandım kahverengi lekelenmem olmuş 11 haftalık hamileyim bugün Pazar dr a ulaşamıyorum moralim berbat bebeğe biley olmuşmudur benim gibi olan var mı acaba
Ikraa gulsahygt07 acile gdebilirsin veya uzanıp ayaklarını yüksek bir yere koy dinlenmeye çalış yarın doktora git. Bazen yerleşme kanaması bazen de diğer kanamaların habercisi olabiliyor.
Hamzam Bişey olmamıştır inşallah korkma güzelce uzan bol su iç iyi takip et canım tekrar olursa acile git olabilir ufak tefek lekelenme
Gamzeciks gulsahygt07 bekleme canım acilden git. Kanama olmuştur belki kese de ya da başka bir yerde. Lekelenme olunca beklememen gerekiyor. Bende de oldu 2 hafta fitil kullandım.
gulsahygt07 Balfeman dr ile konuştum kanama devam etmiyorsa progestan kullan yarın gel dedi iğne mide alıp yarın giderim artık Pazar diye kimse önemsemiyor herhalde
Balfeman gulsahygt07 Benimde aynısı olmuştu reçetesiz vermiyorlar acile gidip reçeteyi acildeki doktora yazdirman gerekiyor öyle yapmıştım nöbetçi eczaneden alırsın yaptirirsin eşin yakının eczane işiyle uğraşırken sen acilde bekle çok hareketli olma.
Balfeman gulsahygt07 Benim lekem geldiginde 5 haftalikti iğneye baslatmisti düşük tehlikesi olabilir demişti önlem almak için iki hafta yaptırmıştı sonra iğneyi kullanmadım doktorum biraktirmisti
Balfeman gulsahygt07 Acil kontrole gitmiştim ve kese içinde veya dışında kanama alanı görülmedi yinede igneye devam etmiştim
gulsahygt07 İlacı aldım kullandım bile daha önce fitil şeklinde kullandım ama bu kez ağızdan al dedi ???
Serife07 gulsahygt07 ne olursa olsun başka doktora git acil olur yazane olur elbette özel hastanede nöbetçi doktorlar vardır
Bgmmmpkr Balfeman merhaba benim de 5haftalık önce leke şimdi de adet kanaması gibi ama tabiki son günleri gibi az gelmeye başladı sadece acile gidebildim betam artmış fakat neden olur bu korkuyorum zaman geçmiyor yarın olsa doktora gitsem
Sabis Canm aynı haftalarda bende de olmuştu bebek yerleştiği için olabiliyomuş o bide ilişkiden de olabilrmiş doktor bana dedi kan gelmediği sürece tehlikeli bişe yok ama ağır falan kaldrma demişti
gulsahygt07 Kızlar dr a gittim kalp atışı var bebek hareketli çok şükür 😅 çoklkkkkk teşekkür ederim hepinize