Hulyalp Zeynepca bebekler pozisyonu aldiysa normal dogum mumkun canim ama her doktor maalesef cesaret edemiyor.
Ahidem32 Hulyalp 29. Haftaya girdik bugn benimkiler ikisi de baş gelişmiş doktor normal doğurabilirsin dedi ama daha dönerler sanırım 🤔
Tgcmrt Ahidem32 öyle diyolar ama doğum esnasında biri çıktıktan sonra diğeri pozisyon değiştire biliyomuş o zaman da biri normal diğeri sezaryen oluyo. Benim tek çekincem bu açıkçası
Zeynepca Ahidem32 Yaa aslında ikisinin başının aşağıda olması iyi ama sonradan değişme ihtimalide var . peki siz normal doğuma cesaret edebilirmisinz? Tgcmrt
Tgcmrt Zeynepca ilk çocuğumu normal doğurdum bunlar da tek olsaydı normal yapardım ama ikizde cesaretim yok bakalım doktorum ne der onun yönlendirmeside önemli tabi
Ahidem32 Zeynepca hayırrrrr ben tek bebek olsada normale cesaretim yoktu hele şimdi riskli bi durumda kesinlikle sezeryan istiyorum.
Zeydo Eskiden ikiz doğumların çoğu normalmiş ama günümüzde çoğunluğu sezaryen😞 benimde en istemediğim bu ama özellikle tedavi ile olan bebekleri direkt sezaryen e alıyorlarmış 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Minam Hem tüp bebek hem ikiz gebeyim. 36 haftanın içindeyiz ikisi de baş geliş. Artık kendilerinin Doğumu başlatmasını bekliyoruz. 38 haftaya kadar kendiliğinden başlamazsa Doğum o zaman sezeryan olacak. İnşallah hayırlısıyla olur