MeryemNil Kızlar Yarın 39+5 l Oluyorum.Gecen hafta Cati muayenesi oldum Doktor catim dar Normale Müsait.degil.dedi.Normal çok Istedim Olmadı Sezeryanin Sonrasindanda Korkuyorum . BANA dua edin
oglumvebenn MeryemNil ben de yarın oğluma kavuşacağım inşallah, sezeryanın sonrası ürkütüyor insanı evet ama iyileşmeyecek de değiliz, endişelenme ☺️
xwoman MeryemNil bende yarin ogullarimi sezeryanla kucagima alicam insallah. Korku heyecan stres ne ararsan var.
Glcn16 ALLAH hepinizin yardımcısı olsun. Yavrularımız analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsunlar şimdiden. Sezeryandan korkmayın 4 yıl önce sezeryan oldum. İkinciye hamileyim şuan. Sezeryanda bişi yok
MeryemNil Glcn16 ilk dogumum Neden Normal olmuyor Lafları Oluyor doktoru dinleme Normal Yap Gibi Herkesde profesör MübArek
oglumvebenn MeryemNil aynen, ben de etraftan çok tepki alıyorum keşke bekleseydin normal doğsaydı falan, doktordan daha iyi biliyor herkes
Sonkaya35 MeryemNil canın hiç korkma bende ilk doğumumu sezaryen ile oldum şimdi ikinciye hamileyim yine sezaryen olacağım
nergisog MeryemNil allah yardımcın olsun canım. Ben de 39 oluyorum. Açılma yok. Aynı durumdayım seninle. Korkuyorum ama yapacak bir şey yoksa sezaryen olacağım. Tecrübelerini paylaşmanı bekliyoruz.