7 Haziran’da doğdu benim miniğim buralarda az sorular sormadım sizlere bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizlere sabah 7 de yatışım yapıldı 8 de doktorum beni alıçları 7.45 ye geldiler ve sonda taktılar bu arada özel hastanede gerçekleşti doğumum 8 de tam ameliyata girdim ve muhteşem şekilde korkum vardı spinal den turlu turlu seyler okudum turlu turlu seyler izledim dinledim ve panik atağı olan bi insanım asla yapamam diyordum ve oldu yaptım ameliyathanede pozisyon verdirdiler bana iğne vurulması icin ve ben bir sürü sordu sordum uyusucakmiyim hissedecekmiyim felan diye o sıra da yanımda beni getiren abı vardı ben sana yapılacak her işlemi anlatılacak rahat ol dedi anlatmaya başladı yerini buldu ve İnan’ın sivri sinek ışığı bile olmadı koldan alınan kan bile değildi ve birden uyuştum doktorum geldi konuşmaya başladık bi ara migde bulantım olmaya başladı ama boş bir ogurme sadece o sıra miniğimi alıyorlarmış ❤️😬 mide de bir rahatlık hissi yaşadım o sıra da çekiştirmeleri hissettim dokunmaları hissettim onu da çocuğu çıkartırken sadece 8 de girdim 8 i 10 gece bebeğim doğdu 8 i 40 gece de ben çıktım ameliyattan ve çıkarken herkese tavsiye edicem ben hiçbisey hissetmedim kesinlikle spinal olsun diye bizimkiler derin nefes aldı çünkü çok paniktim ve herkes gülmeye başladı 😂😂😂 bu şekilde oldu kızlar sonda takarken acıdı benim uyuşmasan taktılar çıkartırken acımadı bastırma işlemi biraz can acıtıcı ama rahatladım ben bastırınca bir gece de kaldık çıktık suanda evimizdeyiz Suan ki sıkıntımız da sut sıkıntısı sutumuz gelmedi daha😔 rabbim isteyen bekleyen dileyen herkese nasip etsin insllah allahım herkese kolay Doğum versin