Cennettenbirmelekveannesi Kızlar 5 aylık hamileyim ama hiç karnım belli değil dışardan görenler inanmıyor 5 aylık olduğuma aksine zayıfladıgımı iddia ediyorlar. Bir fikri olan var mı ??😇
mk123 Cennettenbirmelekveannesi yalniz değilsin ben 27 haftaligim benim halen belli olmuyo😊bebegin gelisimiyle alakali degil bebek haftasiyla gidio, sadece biz haftamizla gitmioz 😂
Fatmabltc Cennettenbirmelekveannesi benimde 7 aydan sonra ckti suan 33 haftaligim hic 8 aylik demezsin😂 bende disarda gördüğüm hamilelere benzemiyorum diyorum😂
Sad3c3m Cennettenbirmelekveannesi yok canım iç karınla alakalı bende öyleydim 30 haftadan sonra hafif hafif cıktı simdi bile çok büyük değil :)
Cennettenbirmelekveannesi Çok teşekkür ederim kızlar 😊 doktora gitmesem hamileligimden şüphe edicem o derece 😂
mk123 titebouille o top bize vurmadi iste😂ilk gebeligim heveslenmistim ama artik akisina bıraktım, bebeğimin cani sagolsn, annesine fazla yük vermek istemio benim kizim😊
Cennettenbirmelekveannesi Peki bebeginizin hareketini hissetmenizde bir farklılık oluyor mu yani karın olmayınca hissetmiyecekmişim gibi geliyor birazcık😂
mk123 Cennettenbirmelekveannesi alakasi yok benim ilk gebeligim 17.haftamda hissettim ilk pit pitlari, 20 den sonra guclendi hareketleri, simdi gayet guzel hissediom, tabi bu her zmn duzenli olmuyo bazi hafta çok sakin bazen hareketli
Cennettenbirmelekveannesi Karnım çok hareketli ama gazdan😂🙈 ogluşum hareket ediyorsa da ayırt edemiyorum 18 haftalıgız bu arada 😇