Kızlar merhaba bugun itibariyle 39+3 üm arife günü kontrole gittim en son nst de sancım yoktu hersey normal. Bayram da ara ara regl ağrısı gibi bir agrım oldu ama düzenli değil ayrıca önceden rahmimde ara ara batmalar oluyordu dr uma sormuştum hatta normal demişti. Dün gece şimşek gibi ağrılarım vardı rahmimde yine düzenli değil ama tüm gece. Kızım da karnımda dalgalanıp kasıldı durdu. Uyumadım hiç. Şimdi o ağrılarım yok. Aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu???

@Ecemdefne canm olabilirde cunki zamanin gelmiş tekrar bir doktora gitmelsin son gunlerde doktora gitmeyi sklaştirmak lazim allah muhafaza hersey olabiliyor biraz daha takip et yine agrin yada bebek sagda solda toplaniyorsa hic durma

Seymakayaoglu doktorum bu akşam gelecek tatilden yarın tekrar kontrolüm var. Bu gece kötü olursam acile gidiyim diyorum eğer gece olmazsa yarın kontrolde belli olur heralde. Bazılarının nst de hiç sncısı çıkmıyormuş yakın arkadasımın gece sancıları olmuş sadece 2 gün sonra dr a gtmiş nst de bişey cıkmamış dr a ısrarla gece sancım var diyince bakmışlar ki 5 cm acıklığı var hemen doğuma almışlar. Herkesin durumu farklı biliyorum ama merak da ediyor insan

@Ecemdefne aynen canm ihmal etme sen son zamanlar sık sık gitmek lazim saglikla al kucagina darisi bize inşallah 🤗🤗

Ecemdefne bizde 39/3 olduk,tarif ettiğin şeyler bende de oluyor cnmm,anlık bi canımı acıtıp geri gidiyor,bende en son 7 Haziran’da gittim ,nts de ara ara çok sancım çıktı ama açılmam fln cok azmış,beklemedeyim bende dayanamayacak kadar olursa o zaman gitmek istiyorum hasteneye

Gamze88 yarın sabah kontrole gidicem inşallah birşeyler belli olur artık 🙏

Ecemdefne alala hic yasamadim 39+4 um bnde iki uc gundur byle inceden cizlamalar sizlamalar basladi adet sancisi gbi ama arada kaybolup bdha gelior fln doktorum normal ddi dogumu bekliorum

Gamze88 bizim kızın gelmeye niyeti yok nst de max 20 çıktı sancım 😁 41 e kadar bekleyecegiz 3 günde 1 geleceksin dedi dr.41 de ya doğacak ya doğacak 😁 suni sancı veya sezeryan dedi eğer kendiliğinden olmazsa. Ben suni sancı istemediğimi söyledim. Zamanı gelince konusuruz dedi dr bakalım

Ecemdefne bende sancı çıktı iki üç kere bi 100 oldu,ama ben de hiç sancı yok dedim😅böyle olursa ağrısız Doğum yapacaksın dedi ebe ama gelecek ne gösterir bilmiyorm cnm,benimkinin de şuan gelmeye niyeti yok,yeri de darlaştı 🥺sertleşip sertleşip duruyor ona rağmen rahat herhalde 🥰