Portakalcicegim Arkadaşlar yardım ilk doğumum normal ikincisi dün sezeryanla almak zorunda kaldılar. Az önce yataktan kalktıktan sonra çok kötü yandı dikiş yerim parolu ne kadar sıklıkta kullandınız. Normal mi bu durum
Canoglum001 Portakalcicegim 1 hafta 10 gün sürer canim ilk günün acisu gibi değil tabi ama sürer yani.parolu ilk sezeeyanimda gunde 4 taneye kadar ic demisti doktorum.
Mihrican_21_ Portakalcicegim benimde sezaryen oldu bu doğum o ağrılar çok normal bende de var kalkarken varsa biri yanında destek al öyle kalk dikiş bandı açıldığında sıkmayan pamuklu korse giy ağrıyı yarı yarıya indirir
Nihalcakmak58 Portakalcicegim oncelikle gozun aydin olsun canim saglicakla buyut minigi insallah bende gunde 3 tane fln iciodum iki gun surdu agrilarim bayag hemde baticonla hergun sabah aksam pansuman ettir esine veya yakinina fitil yazdimi dr canim oda gunde bi defa kullanilio enfeksion riskine karsi sanirim
Salmanc 10.günüm bugün ancak kendim yatabiliyorum kalkarken bazen yine yardıma ihtiyacım oluyor dikişim de yanıyor zorlanma durumuna göre ki ben hiç bir iş yapmıyorum